Krivokapić: O odlasku "u ćošak" govori čovjek koji je politički život proveo okružen zidovima kriminalnih grupa

"O ćoškovima govori čovjek koji je institucije zamijenio političkim i kriminalnim ćoškovima. O smjeni govori lider partije koju je narod smijenio", rekao je Krivokapić

26368 pregleda 61 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Luka Zeković
Krivokapić, Foto: Luka Zeković

O odlasku "u ćošak" sinoć u Mojkovcu govori čovjek koji je čitav svoj politički život proveo po ćoškovima, iza leđa naroda, okružen ćutanjem i zidovima organizovanih kriminalnih grupa, kazao je predsjednik Vlade Crne Gora Zdravko Krivokapić.

On je reagovao na izjavu predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića koji je sinoć na predizbornom skupu u Mojkovcu kazao da je Vlada svojim djelovanjem "dovela u pitanje put Crne Gore prema Evropi" i da tome svjedoči i Izvještaj Evropske komisije "koji se ne može pročitati drugačije do ovako kako učiteljica reaguje na neposlušnog đaka u prvom razredu osnovne - u ćošak, okreni se prema zidu i ćuti, do smjene“.

"O ćoškovima govori čovjek koji je institucije zamijenio političkim i kriminalnim ćoškovima. O smjeni govori lider partije koju je narod smijenio. Đukanoviću, spustite taj vaš nervozno podignuti prst, više vam ne stoji, sa njim više nikoga ne možete zaplašiti", napisao je Krivokapić na Tviteru.

Bonus video: