Ašanin: Reformisaćemo lokalnu upravu u Mojkovcu i osposobiti projektni biro za projekte iz oblasti poljoprivrede

"Sem toga, izgradićemo i gradsku plažu ispod mostova sa bazenom, kao i zip lajn iznad mosta do Jalovišta. Naći ćemo i strateškog partnera za izgradnju sportskih sadržaja na platou bivšeg Jalovišta“, navodi Ašanin

3072 pregleda 1 komentar(a)
Ašanin, Foto: GP URA
Ašanin, Foto: GP URA

Kroz privatno-javno partnerstvo sa građanima i u gradu i na selu ćemo zajedno napraviti razne infrastrukturne projekte, izgraditi nove krovove i fasade na zgradama, puteve i mostove, prije svega u seoskim područjima, kazao je nosilac liste mojkovačke URE na predstojećim izborima u tom gradu Ivan Ašanin.

"Sem toga, izgradićemo i gradsku plažu ispod mostova sa bazenom, kao i zip lajn iznad mosta do Jalovišta. Naći ćemo i strateškog partnera za izgradnju sportskih sadržaja na platou bivšeg Jalovišta“, navodi Ašanin.

Kako je kazao, njihov plan je da reformišu lokalnu upravu uvođenjem određenih mjera, na način da bude od pomoći svakom građaninu Mojkovca.

Formiraće, ističe još Ašanin, projektni biro za projekte iz oblasti poljoprivrede, agroturizma, i male privrede, koji će služiti prije svega za osnižavinje saradnje sa fondovima Evropske unije (EU).

"Imamo ličnog iskustva i znanja da ponudimo Mojkovcu nešto novo, nešto od čega se živi i ostaje ovdje. Može Mojkovac, može Crna Gora“, zaključio je.