DPS Mojkovac: Dijelite čokolade i ne brinite za direktoricu Centra za kulturu

"Napadi na bilo kog člana DPS-a u Mojkovcu najviše govore o gospodi iz 'Ne damo Mojkovac', a šta građani misle o njima, znaju i oni i mi", poručili su iz DPS-a

3834 pregleda 5 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Mojkovački odbor demokratske partije socijalista (DPS) reagovao je povodom današnjeg saopštenja Grupe građana "Ne damo Mojkovac", poručivši im da "dijele čokolade" i da ne brinu za direktoricu Centra za kulturu Ljiljanu Jokić.

"Nema potrebe da iz 'Ne damo Mojkovac' bilo ko predstavlja direktoricu Centra za kulturu 'Nenad Rakočević' kad nju odlično poznaju građani sela i grada Mojkovca. Dugogodišnji prosvjetni radnik koja je od svojih 28 godina radnog staža 26 provela radeći u dvije seoske škole u Lepencu i Prošćenju kao prvo nastavnik muzičkog vaspitanja, a zatim biologije i hemije, što joj po obrazovanju i struci pripada. Sasvim ste u pravu da je uspjela da i pored brojnih poslovnih i privatnih obaveza od 2017. godine završi i Visoku školu za komunikacije, što nije nikakva tajna. Sve je provjerljivo, pa izvolite bavite se tim", navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a dodaju da "ne nose svi diplomu zakačenu na čelu", nego ih čini i ono kako se predstavljaju u svakodnevnom životu i komunikaciji sa drugima.

"Vjerovatno da su iz 'Ne damo Mojkovac' zadnjih dana došli sebi nakon brojnih žurki po Mojkovcu, pa su se raspisali na pauzama u dijeljenju čokolada sa rižom građanima. Napadi na bilo kog člana DPS-a u Mojkovcu najviše govore o gospodi iz 'Ne damo Mojkovac', a šta građani misle o njima, znaju i oni i mi. Zato ovakvim saopštenjima ne možete urušiti ugled i kredibilitet gospođe Ljiljane Jokić koja je istaknuti prosvjetni radnik, a sada i radnik u kulturi i istaknuti član DPS. Samo možete same sebe još više degradirati u očima građana koji svih ovih dana svjedoče vašim naprasnim promjenama partijskih knjižica a sve to iz čisto ličnih interesa", dodaju iz mojkovačkog DPS-a.

Poručili su da "Ne damo Mojkovac" sigurno neće odlučivati gdje će se Jokić naći nakon lokalnih izbora, jer za to "nećete imati priliku".

" Prema tome, požurite podijelite čokolade koje ste spremili, jer od 6. decembra vas se niko u Mojkovcu neće sjećati ni po čemu bez po rinfuznim čokoladama i praznim pričama", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: