Joković: Ostavimo se naših i njihovih, smognimo snage da napravimo iskorak

"Sa crnim đavolom u najveći jamu i pećinu ću ići za dobro Crne Gore i razgovarati. Svi govorite na ovo ono što hoćete. Šetaću kroz Rožaje s gospodinom (Ervinom) Ibrahimovićem, kroz Kotor s gospodinom (Nikolom) Janovićem, kroz Tuzi s gospodinom (Nikom) Đeljošajem. Radovaću se i susretu u Plužinama", rekao je Joković

25601 pregleda 32 komentar(a)
Vladimir Joković, Foto: Screenshot
Vladimir Joković, Foto: Screenshot

Poslanik Socijalističke narodne partije (SNP), Vladimir Joković, kazao je danas u Skupštini Crne Gore da je njegovoj stranci najvažnije gdje će država biti kroz 10-15 godina.

"Crnu Goru za 15 godina videmo u Evropskoj uniji (EU), kao srećnu, demokratsku i prosperitetnu državu", rekao je on, poručujući ministru vanjskih poslova Đorđu Raduloviću da ide tim putem.

U parlamentu je u toku rasprava o interpelaciji o politici Vlade u oblasti vanjskih poslova, koju su podnijeli opozicioni poslanici.

Joković je kazao da u SNP-u ne žele da žive u rovovima.

"Ostavimo se naših i njihovih... Učinimo nešto za Crnu Goru, u koju će svi dolaziti. Apelujem na sve da smognemo snage da napravimo iskorak – mali, ali svaki veliki put počinje malim korakom. Vjerujem da Crna Gora može naprijed“, istakao je on.

Lider SNP-a je rekao da je danas dobio na desetine poziva zbog toga što je fotografisan u razgovoru s poslanikom Demokratske partije socijalista (DPS), Nikolom Janovićem.

"Razgovarali smo o Zakonu o sportu. Sa crnim đavolom u najveći jamu i pećinu ću ići za dobro Crne Gore i razgovarati. Svi govorite na ovo ono što hoćete. Šetaću kroz Rožaje s gospodinom (Ervinom) Ibrahimovićem, kroz Kotor s gospodinom Janovićem, kroz Tuzi s gospodinom (Nikom) Đeljošajem. Radovaću se i susretu u Plužinama. Nek ovo bude iskrica koja može uroditi nekim plodom za bolje svih nas“, poručio je Joković.

On je u raspravi o interpelaciji, rekao da ministar Radulović nije uradio njegovoj partiji ništa loše, niti ništa dobro.

"Nemamo ništa nemamo protiv vas, glasaćemo protiv interpelacije. Podržavamo vas da nastavite da radite svoj posao na najbolji mogući način“, istakao je Joković.

Bonus video: