Nikolić: Krivokapić sve više gubi dodir sa realnošću

"Ako mu se učinilo da je još uvijek premijer sa perspektivom da to ostane još dugo, i nama ne vjeruje, neka se raspita kod poslanika vladajuće većine „šta sanja šta mu se događa“", rekao je Nikolić

13283 pregleda 28 komentar(a)
Nikolić, Foto: Demokratska partija socijalista
Nikolić, Foto: Demokratska partija socijalista

Saopštenje Demohrišćanske stranke, koje se distribuira sa mejla Kabineta predsjednika Vlade, pokazuje da Zdravko Krivokapić sve više gubi dodir sa realnošću.

To je kazao Miloš Nikolić, portaprol Demokratske partije socijalista (DPS) i poslanik u Skupštini Crne Gore u reagovanju na saopštenje kabineta Krivokapića u kojem se navodi da je trideset godina ekonomskih zločina nad Crnom Gorom dovoljan razlog zašto bi DPS trebalo da (za)ćuti.

"Ako mu se učinilo da je još uvijek premijer sa perspektivom da to ostane još dugo, i nama ne vjeruje, neka se raspita kod poslanika vladajuće većine „šta sanja šta mu se događa“", rekao je Nikolić.

Krivokapiću iz DPS poručuju, navodi Nikolić, da će imati puno vremena za poetiku kada se bude ratosiljao teškog tereta obaveza predsjednika Vlade, koji mu je nepravedno nametnut.

"Brzo će to. U međuvremenu, skrenite pažnju beogradskoj PR agenciji, koju plaćate parama svih građana, da vas tretiraju bolje, a ne da vam dostavljaju sklepana saopštenja, sa dan i po zakašnjenja", zaključio je portparol DPS-a.

Bonus video: