Ćorac imenovan za novog predsjednika Kluba odbornika DPS u SO Berane, a Radović za zamjenika

Iz DPS Berane su kazali da je održana konstitutivna sjednica Izvršnog odbora

7618 pregleda 6 komentar(a)
DPS, Foto: DPS
DPS, Foto: DPS

Dejan Ćorac imenovan je za novog predsjednika Kluba odbornika Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini opštine (SO) Berane, a Vlajko Radović za njegovog zamjenika, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Berane.

U saopštenju se navodi da je Ćorac na tu funkciju imenovan umjesto dosadašnjeg predsjednika Kluba odbornika DPS u SO Berane, Draška Došljaka zbog njegovih obaveza u Predsjedništvu DPS, dok je Radović imenovan umjesto dosadašnje zamjenice predsjednika Kluba odbornika, Spomenke Đalović.

Iz DPS Berane su kazali da je danas održana konstitutivna sjednica Izvršnog odbora DPS Berane, čiji sastav čini 21 član.

"Nastavljene su aktivnosti po preporukama Glavnog odbora i Predsjedništva u vezi sa reformama naše partije. Na sjednici Izvršnog odbora analizirana je politička situacija u našoj opštini i donijeto je, tim povodom, niz preporuka", ističe se u saopštenju DPS Berane.

Oni su dodali da su takođe, otpočeti partijski izborni procesi u Mjesnim odborima, pa su tako danas izabrana rukovodstva Mjesnih odbora DPS "Lim", "Park" i "Stari Grad".

"Sjednicom je predsjedavala Lidija Kljajić, predsjednica Opštinskog odbora DPS-a Berana, a istoj je prisustvovao i Slobodan Filipović, koordinator ispred Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista Crne Gora", zaključuje se u saopštenju DPS Berane.

Bonus video: