Joković: Siguran sam da će Podgorica krenuti putem sveukupnog razvoja i napretka

"Podgorica mora nastaviti da bude motor razvoja i napretka koji će Crnu Goru vući naprijed, ka društvu najrazvijenijih država Evrope

4713 pregleda 15 komentar(a)
Joković, Foto: Filip Roganović
Joković, Foto: Filip Roganović

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković čestitao je 19. decembar, Dan Glavnog grada Podgorica, svim građanima Podgorice.

"Devetnaesti decembar je datum kada se sa ponosom sjećamo antifašističkog nasljeđa Podgorice i iskazujemo duboko poštovanje našim precima koji nisu žalili svoje živote u borbi za slobodu, najvišu vrijednost savremenog svijeta", naveo je Joković u čestitki.

Dodaje da je siguran da će Podgorica, i pored brojnih izazova koje je nametnula pandemija koronavirusa, krenuti putem sveukupnog razvoja i napretka i da ćemo o njoj pričati kao o jednoj od evropskih metropola.

"Podgorica mora nastaviti da bude motor razvoja i napretka koji će Crnu Goru vući naprijed, ka društvu najrazvijenijih država Evrope. U to ime, čestitam svim građanima Glavnog grada Dan Podgorice, uvjeren da su pred nama bolji i prosperitetniji dani", navodi se u čestitki Jokovića.

Bonus video: