Cetinje: DPS predao listu kandidata za lokalne izbore

Bogdanović je istakao je da se ne može ići naprijed sa koracima unazad "kako to rade njihovi oponenti"
97 pregleda 9 komentar(a)
Aleksandar Bogdanović, DPS Cetinje, Foto: DPS Cetinje
Aleksandar Bogdanović, DPS Cetinje, Foto: DPS Cetinje
Ažurirano: 31.10.2017. 14:46h

Demokratska partija socijalista Crne Gore danas je predala listu kandidata za odbornike u Skupštini Prijestonice.

Na listi „Cetinje pobjeđuje – Demokratska partija socijalista – Milo Đukanović“ su 33 kandidata, a nju je podržalo više od hiljadu građana Cetinja.

Predajući listu, nosilac Aleksandar Bogdanović se zahvalio građanima koji su podržali listu.

"Danas smo ne baš slučajno, na Lučindan i dan Svetog Petra Cetinjskog, predali pobjedničku listu kandidata koja je najbolja i koja je daleko najkvalitetnija među svim predatim listama, čime samo potvrđujemo da Demokratska partija socijalista okuplja mnoge istaknute, stručne, mlade, ali i iskusne ljude – one po kojima se naš grad prepoznaje, i koje naši sugrađani vole i uvažavaju. Ovo je lista sa najstručnijim, najobrazovanijim i najkvalitetnijim kandidatima. Od svih ostalih partija razlikujemo se u tome što je naša politika, politika planova, jasne vizije, održivog razvoja, investicija, unapredjenja životnog standarda i brige o svim našim sugrađanima", navodi se u saopštenju DPS Cetinje.

Nosilac liste, Aleksandar Bogdanović, istakao je da se ne može ići naprijed sa koracima unazad "kako to rade njihovi oponenti".

"Cetinje je dobilo novi Zakon koji smo mi inicirali i glasali u Parlamentu za njegovo usvajanje i koji će Cetinju donositi gotovo 10 miliona eura godišnje, za razliku od naših političkih konkurenata koji se nijesu udostojili ni da ga podrže", poručio je Bogdanović i dodao da to govori koliko su im Cetinje i razvoj Prijestonice važni.

Naglasio je da "za razliku od jasnog plana i programa koji je ponudila Demokratska partija socijalista, naši politički konkurenti samo mogu ponuditi punu vreću praznih riječi i obećanja".

Bonus video: