Sekulović: Napredak našeg društva zavisi od doprinosa svakog pojedinca

"U godini koja je za nama opravdali smo povjerenje građana i postigli vidljive rezultate. Neumorno smo radili kako bi građanima obezbijedili da se osjećaju sigurno"

4439 pregleda 11 komentar(a)
Foto: MUP Crne Gore
Foto: MUP Crne Gore

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović uputio je čestitku svim građanima Crne Gore i poželio da im novogodišnji praznici proteknu u miru i dobrom zdravlju.

"U godini koja je za nama opravdali smo povjerenje građana i postigli vidljive rezultate. Neumorno smo radili kako bi građanima obezbijedili da se osjećaju sigurno.

Odlučni smo da u periodu, koji je pred nama, ostanemo dosljedni našim načelima, jačamo institucije i radimo u najboljem interesu građana, uz istovremeno poboljšanje statusa naših zaposlenih - kako uslova u kojima žive i rade, tako i njihovog integriteta.Uvjeren sam da nas očekuje još puno izazova, ali i da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve.

Napredak našeg društva zavisi od doprinosa svakog pojedinca, zato neka nas u 2022.godini vodi snaga solidarnosti, uzajamnog poštovanja i zajedništva.

Želim vam da Novu godinu dočekate sa svojim najmilijima i da svima donese zdravlje i uspjeh na svakom polju", navodi se u čestitci Sekulovića.

Bonus video: