Joković: Zajedništvo, tolerancija i čovjekoljublje, put koji treba slijediti kako bi gradili ljepšu Crnu Goru

"Godina iza nas bila je teška, te kao nikada do sada moramo pokazati solidarnost prema onima kojima je pomoć potrebna, pokloniti pažnju svima koji je zaslužuju i učiniti da sreća i radost ispune svako ljudsko srce"

7957 pregleda 13 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković čestitao je u svoje lično ime, kao i u ime Socijalističke narodne partije Badnji dan i Božić, sveštenstvu Mitropolije crnogorsko-primorske i svim pravoslavnim vjernicima.

„Na Božić, najradosniji hrišćanski praznik, sjećamo se svih onih neprolaznih vrijednosti zajedništva, međusobnog uvažavanja, mira, razumijevanja i poštovanja, koje su nam u ovim teškim danima toliko potrebne.

Godina iza nas bila je teška, te kao nikada do sada moramo pokazati solidarnost prema onima kojima je pomoć potrebna, pokloniti pažnju svima koji je zaslužuju i učiniti da sreća i radost ispune svako ljudsko srce.

Pred nama su brojni izazovi i moramo učiniti sve kako bismo izgradili bolje i srećnije društvo.

Neka ljubav, solidarnost i briga za bližnje, ispune radošću i blagostanjem naše domove. Istrajmo u uvjerenju da su zajedništvo, tolerancija i čovjekoljublje, put koji treba slijediti kako bi gradili ljepšu budućnost za sve građane i zajedničku nam kuću Crnu GoruI”, navodi se u čestitci Jokovića.

Bonus video: