"Nije vam Camaj kriv što je Đukanović bio ratni saborac Vojislava Šešelja"

"Nije Štjefan Camaj organizovao "Orlov let" i tako pokazivao DPS-ovsku ljubav prema Tuzanima"
128 pregleda 21 komentar(a)
Štjefan Camaj, Foto: Demokratska Crna Gora
Štjefan Camaj, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 30.10.2017. 08:55h

Da je DPS isti svugdje, dokazuje i njihovo posljednje saopštenje, poslato par sati prije ponoći, jer su tada najaktivniji, vazda bili, saopštio je Štjefan Camaj, nosilac liste Demokratske Crne Gore za izbore u Tuzima.

On je ragovao povodom saopštenja DPS Tuzi u kome je između ostalog poručeno da će "građani Tuzi 26. novembra prozvati Camaja da im se izvini".

"Navikli su da funkcionišu u mraku, kao što su navikli i da se, tobože, vrijeđaju kad im se saopšti istina. Gospodo iz DPS, nije vam Štjefan Camaj kriv što je Đukanović (Milo Đukanović - predsjednik DPS - prim. Vijesti online) bio ratni saborac Vojislava Šešelja ili što je Đukanović svojevremeno govorio da je Milošević (Slobodan Milošević bivši predsjednik Srbije i Jugoslavije - prim. Vijesti online) nešto najbolje što se moglo dogoditi Jugoslaviji i da je ponosan što može da stane rame uz rame sa njim. Nije Štjefan Camaj organizovao "Orlov let" i tako pokazivao DPS-ovsku ljubav prema Tuzanima" istakao je Camaj.

On je dodao da je DPS loše počeo.

"Zar stvarno mislite da će građani Malesije i ja da se zabavimo oko vaše nacionalističke histerije koju širite i da zaboravimo sve probleme sa kojima se srijeću moji časni prijatelji i komšije? Mislite da ćemo opet da se prebrojavamo, umjesto da vidimo šta ste vi sve obećavali i koliko puta ste prevarili? Mislite da nećemo da govorimo o poljoprivrednim proizvođačima koje ste uništili na području Malesije, forsiranjem vaših i dilova vašeg šefa sa uvozničkim lobijima? Gospodo, iako bismo građane rado podsjetili na hiljadu vaših nacionalističkih ispada i neslavnih epizoda za građane i Tuzi i Crne Gore, Demokrate će se u ovoj kampanji baviti problemima građana koji život znače i nuđenjem konkretnih rješenja za njih. Jer to je politika, gospodo. Nije politika da huškate braću i komšije jedne na druge, pa da uvijek profitirate na njihovom razdoru. Pročitani ste. Ne prolazi više. Još malo ćete da odmarate glas, ali sve po zasluzi - neko u političkoj penziji, neko u jednom ograđenom objektu na pola puta između Podgorice i Danilovgrada", kazao je Camaj.

Bonus video: