Ivanović: Budvani ne mogu vjerovati onima koji ne žele da se ograde od loših stvari koje su članovi DPS-a radili

Ivanović je pozvao da se ubuduće potpišu osobe koje sastavljaju saopštenja u ime opštinskog odbora DPS Budva

10324 pregleda 28 reakcija 28 komentar(a)
Ivanović, Foto: Vuk Lajović
Ivanović, Foto: Vuk Lajović

Jedan od kandidata za lidera budvanskog DPS Ivan Ivanović reagovao je na optužbe opštinskog odbora te partije da njegovi istupi su inicirani time što nije zadovoljio svoje lične ambicije da postane predsjednik odbora.

Ivanović je pozvao da ubuduće se potpišu oni koji sastavljaju saopštenja, jer su ga odmah zvali članovi odbora da se ograđuju od pisanih saopštenja.

"Pročitao sam odgovor na moju izjavu, i jedina misao koja mi je bila u glavi je infantilno. Pri tom ne želeći da uvrijedim ni jedno dijete, jer sam siguran da bi smislilo bolji izgovor za greške koje naprave. Kao i što sam siguran da u budvanskom DPS-u ima 90 odsto čestitih i poštenih ljudi koji nisu tamo iz bilo kakvog interesa i na koje se ne odnosi ništa od ovoga sto ću reći. Upravo su mi se oni javili da mi kažu kako ne stoje iza saopštenja koje je potpisano u ime svih članova opštinskog idbora, pa bih ubuduće zamolio da se imenom i prezimenom potpiše osoba koja je sastavila, ili će sastaviti saopštenje u kome će se pominjati i moje ime. Znajući ko to sve može biti, trojice, četvorice članova koji me hrabro ogovaraju kada nisam prisutan, siguran sam da bih imao mnogo više toga ja da kažem o njima. Pa gospodo, izvolite, čekam šta ćete novo izmisliti, samo budite kreativniji od toga da sam sam sebe predložio za predsjednika, ili da sudite o mojim ambicijama", naveo je Ivanović u reagovanju i dodao:

"Moje ambicije su velike, nikada to nisam krio, a ne bi ni valjalo da je drugačije. Period koji slijedi će pokazati ko je bio u pravu i kome građani Budve više vjeruju. To ne mogu biti oni koji ne žele da se ograde od loših stvari koje su članovi DPS-a radili u prošlosti. Želim vam puno sreće, jer samo sreća i čudo mogu da vam daju rezultate, sreću treba zaslužiti, čuda se ne događaju često”, zaključio je Ivanović.

Bonus video: