Nenezić potencira jedinstvo DPS: Svaki funkcioner da bude posvećen realizaciji izbornog programa

"Apostofirajući do sada urađeno, Nenezić je ukazao na potrebu da se na jednoj od narednih sjednica analizira rad svakog organa i preduzeća u Tivtu kako bi se dala dodatna podrška i podstrek za one koji uspješno realizuju program partije i doprinose rastu standarda građan", stoji u saopštenju
166 pregleda 3 komentar(a)
Predrag Nenezić, Foto: Boris Pejović
Predrag Nenezić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 29.10.2017. 14:31h

Tivat je opština koja je na najefikasniji način iskoristila ambijent koji je izgradila Vlada Crne Gore pa je zahvaljujući viziji lokalnog rukovodstva i DPS-a i Opštine Tivat posljednjih 10 godina doprinijela da Tivat danas bude turistički i investicioni lider u Crnoj Gori i jedna od najrazvijenijih opština sa najmanjim brojem nezaposlenih, ocijenjeno je na sjednici Izvršnog odbora OO DPS Tivta održanoj ovog vikenda.

Sjednici njihovog najužeg rukovodstva na lokalnom nivou prisustvovali su i koordinator u ime Presjedništva DPS za Tivat Predrag Nenezić i član Izvršnog odbora DPS CG Goran Jevrić.

"Na sjednici je prezentovana aktivnost lokalne samouprave i analizirala se dinamika realizacije izbornog programa partije, kao i progres najvažnijih infrastrukturnih projekata u opštini", saopštio je predsjdnik OO DPS Tivat Siniša Kusovac dodajući da je konstatovano da je zahvaljujući radu te partje i Vlade, Tivat danas "turistički i investicioni lider u Crnoj Gori i jedna od najrazvijenijih opština sa najmanjim brojem nezaposlenih."

"Ta činjenica je i posebna obaveza DPS-a u Tivtu kako bi se nastavilo sa realizaciom vizije razvoja ove nekad najmanje razvijene turističke opštine na primorju. Upravo to je prilika, kako je istakao član Predsjedništva DPS Predrag Nenezić, da još jednom potencira na značaj jedinstva partije, posebno na planu posvećenosti realizaciji izbornog programa od strane svakog funkcionera partije na bilo kom radnom mjestu. Apostofirajući do sada urađeno, Nenezić je ukazao na potrebu da se na jednoj od narednih sjednica analizira rad svakog organa i preduzeća u Tivtu kako bi se dala dodatna podrška i podstrek za one koji uspješno realizuju program partije i doprinose rastu standarda građan", stoji u saopštenju.

Kusovac koji je i potpredsjendik Opštine Tivat je, kako piše, najavio plan aktivnosti lokalne uprave za narednni perid i istakao "značaj koji će kapitalni projekti čija se realizacija očekuje u 2018. imati za razvoj grada i poboljšanje poslovnog ambijenta."

"To su, prije svega, saobraćajnica MR1 II faza kao i kružni tokovi na ulazu u Tivat i kod stare zgrade Opštine, zatim I faza lungo marea, nadzemna garaža iza hotela Pine, objekat Crvenog krsta, rekonstrukcija objekata Centra za kulturu i DTV Partizan i ostale investicije koje se planiranom dinamikom pripremaju i realizuju. Sve navedeno predstavlja jasan signal da lokalna administracija vođena progresivom politikom OO DPS Tivat, nastavlja da sistematično i značajno unapređuje ambijent našeg grada. Sve navedeno je rezultiralo da turistička sezona 2017. u Tivtu i dalje traje i da će ova sezona po mnogim parametrima biti rekordna", stoji u saopštenju OO DPS Tivat.

Kako se navodi, IO i dva člana centralnog rukovodtsva partije zadužena za Tivat će u narendom peridou održati sastanke sa klubom odbornika i DPS funkcionerima na lokalnom nivou.

"Ovo kako bi se analizirao rad partije i na tom nivou, da bi se cjelovita informacija razmatrala na sjednici OO jer je zaključeno da imamo iskren odnos prema državi Crnoj Gori i neprekidnom gradjenju euro-atlanskog sistema vrijednosti.Crna Gora i Tivat mogu obezbijediti rast životnog standarda gradjana,na jedinstven pristup realizaciji izbornog programa u Tivtu je jedini garant da na predstojećim predsjedničkim izborima, OO DPS Tivta učestvuje sa podrškom koja će biti veća od rekordnog rezultata postignutog na parlamentarnim izborima 2016", saopštio je Kusovac dodajuči da je DPS "bila i ostaće neprikosnoveni tivatski politički lider".

Bonus video: