Iz DPS Andrijevica zahtijevaju da znaju ko stoji iza bilborda podrške Stijoviću

Iz te partije su upitali i kako drugačije tumačiti pojavljivanje tog bilborda koji je u vlasništvu opštine i na kojem ne stoji bilo kakva naznaka po kojoj bi se moglo zaključiti da stoji neko drugi

14867 pregleda 10 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

U Andrijevici je osvanuo bilbord podrške ministru poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandru Stijoviću, a iz lokalnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) su kazali da ostaje nejasno čiji je odraz volje da zloupotrijebi opštinu i sugrađane.

Iz DPS-a Andrijevica su ocijenili da je to ili odraz nesklada između politike Demokratskog fronta na lokalnom nivou sa politikom iste partije na državnom nivou, ili da je isključivo samovolja pojedinca koji je na ovaj način, kako kažu, zloupotrijebio opštinu i sugrađane.

Istakli su da zbog razjašnjenja kompletne situacije zahtijevaju odgovor od nadležnih ko je poručilac te reklamne poruke, da li rukovodstvo Opštine ili neko drugo lice, kao i ko je sve to platio.

Oni su podsjetili da su svega prije 20-ak dana poslanici DF glasali za interpelaciju Stijovića, "dok mu po svemu viđenom od te iste partije koja je na vlasti u Andrijevici stiže svesrdna podrška".

Upitali su i kako drugačije tumačiti pojavljivanje tog bilborda koji je u vlasništvu opštine i na kojem ne stoji bilo kakva naznaka po kojoj bi se moglo zaključiti da stoji neko drugi.

"I dok čekamo razjašnjenje situaciju ko je naložio postavljanje bilborda podrške, ostaje nejasno i čiji je odraz volje da zloupotrijebi našu opštinu i sve naše sugrađane te predstavi tako snažnu podršku ministru kojem je većina poslanika u parlamentu izglasala interpelaciju i time zatražila od predsjednika Vlade da pokrene proceduru za njegovo razrješenje, zbog kako je to konstatovano, nesposobnosti da riješi katastrofalnu krizu sa kojom su poljoprivrednici bili suočeni prošle godine", navodi se u njihovom saopštenju.

Bonus video: