LP: Podržaćemo smjenu aktuelne Vlade, Crna Gora stavljena na milost i nemilost tuđim interesima

Iz LP su poručili da uvijek na prvo mjesto, ispred partijskih, ličnih ili bilo kakvih partikularnih, postavljaju interese Crne Gore

6678 pregleda 13 komentar(a)
LP, Foto: Liberalna partija
LP, Foto: Liberalna partija

Liberalna partija (LP) podržaće smjenu aktuelne Vlade na prvoj narednoj sjednici Skupštine, saopštili su iz te stranke.

Iz LP su naveli da su zadovoljni što je, kako su kazali, većina poslanika shvatila da je inicijativa za smjenu Vlade jedino rješenje za Crnu Goru.

“Već godinu i po Crna Gora se nalazi u stanju haosa i nesigurnosti, a njom vlada amaterizam, neznanje i nepotizam neviđenih razmjera”, rekli su iz LP.

Oni su ocijenili da je Crna Gora stavljena na milost i nemilost tuđim interesima.

“Vlada služi u korist sopstvene štete, urušavajući kompletan sistem, privredu, ekonomiju, ali i spoljnu politiku i ugled Crne Gore, kako bi sve to lakše, na tacnu, ispostavili svojim nalogodavcima i šefovima”, kazali su iz LP.

Iz te partije su rekli da je Crna Gora preduboko potonula i posrnula i da su u obavezi da podrže svaki potez koji će zaustaviti to posrnuće i dati nadu da se država može vratiti na put demokratskih, građanskih i modernih društava.

Iz LP su poručili da uvijek na prvo mjesto, ispred partijskih, ličnih ili bilo kakvih partikularnih, postavljaju interese Crne Gore.

“Pozivamo sve partije iz opozicije, građanski i proevropski orijentisane, da slijede takav primjer i odogovorno se odnesu prema vremenu koje dolazi. Crna Gora je pred velikim iskušenjima a građani očekuju od nas mnogo”, naveli su iz LP.

Bonus video: