"cirkus koji postaje prijetnja nacionalnoj bezbjednosti"

Medojević: Što prije postići dogovor o vanrednim parlamentarnim izborima

"Vođenje države je važan i ozbiljan posao i neophodno je izabrati vlast koja ima izborni legitimitet, znanje, političku volju i hrabrost neophodne za radikalne političke, ekonomske i institucionalne reforme"

25222 pregleda 108 reakcija 92 komentar(a)
Medojević, Foto: Boris Pejović
Medojević, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević saopštio je da što prije treba postići dogovor o vanrednim parlamentarnim izborima.

U saopštenju, Medojević je naveo da je premijer Zdravko Krivokapić optužio svog zamjenika Dritana Abazovića da je narko-kartelu dojavio informacije o akciji zaplijene kokaina i da je manjinska vlada projekat narko-kartela.

"Ovaj cirkus postaje prijetnja nacionalnoj bezbjednosti. Što prije dogovor o vanrednim parlamentarnim izborima. Vođenje države je važan i ozbiljan posao i neophodno je izabrati vlast koja ima izborni legitimitet, znanje, političku volju i hrabrost neophodne za radikalne političke, ekonomske i institucionalne reforme", naveo je Medojević.

Dodaje da Krivokapić i Abazović "nijesu dorasli trenutku i važnom istorijskom poslu demontaže jednog totalitarnog mafijaškog režima".

"Naš narod ne zaslužuje ovakve karikature od državnih funkcionera", zaključio je Medojević.