"DF nikada neće izdati građane"

Mandić: Krivokapić i Abazović od velike ljubavi i grljenja stigli do razmjene niskih udaraca i teških optužbi

"Nije bilo teško zaključiti da će se na kraju sve i tako odigrati. Demokratski front ima dovoljno iskustva da zna u kojem pravcu se kretala ova lađa od samog početka otkako je konstituisana"

33394 pregleda 110 reakcija 110 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Jedan od lidera Demokratskog fronta i lider Nove srpske demokratije (Nova) Andrija Mandić kazao je da su premijer Zdravko Krivokapić i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović "od velike ljubavi i grljenja stigli do razmjene niskih udaraca i teških optužbi".

On je za TV Prva rekao i da su čelni ljudi izvršne vlasti "pokušali da istope veliku pobjedu sa izbora".

Mandić je ocijenio da su jučerašnja konferencija Abazovića i današnja Krivokapića, "najbolje lice i naličje ove Vlade".

"Demokratski front je upozoravao da će se ovo jednom završiti i od nekadašnje velike ljubavi i grljenja stigli smo dotle da padaju niski udarci i teške optužbe. Nije bilo teško zaključiti da će se na kraju sve i tako odigrati. Demokratski front ima dovoljno iskustva da zna u kojem pravcu se kretala ova lađa od samog početka otkako je konstituisana", rekao je Mandić.

Dodao je i da su Krivokapić i Abazović pokušali od starta "da veliku narodnu pobjedu istope kao kocku šećera u mutnoj vodi".

"Građani moraju da znaju da postoji DF i da nikada nećemo izdati. Nije baš lako realizovati sve što je neko zamislio da treba da uradi. Ako se vratimo unazad 15 mjeseci i onog grljenja, kada su Krivokapić i Abazović uspjeli da izbace Front iz izvršne vlasti, tada su bili srećni, mislili su da su stigli do cilja, a danas ih gledamo tužno i nije pitanju politička tragedija zbog pobjede iz 30. avgusta ovo bi bila velika društvena komedija gdje bi svako mogao da se nasmije glavnim akterima predstave koja se završava ovako neslavno", rekao je Mandić.