Bojović: URA od 30. avgusta planirala zaokret i da uleti u naručje "progresivnog" i "zdravog" DPS-a

"URA će tobože da nas uvede u Evropu uz podršku "evropskog" i "perspektivnog" Đukanovića, Gvozdenovića, Ivanovića, Markovića. I, da čudo bude veće, baš sa njima zajedno hoće da bira i "deblokira" pravosudne organe"

8046 pregleda 40 reakcija 40 komentar(a)
Bojović, Foto: DNP
Bojović, Foto: DNP

Poslanik Demokratskog fronta i potpredsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Dragan Bojović kazao je da je GP URA "od 30. avgusta 2020. godine, po svemu sudeći, planirala da učini ovaj "reformski" zaokret, i da uleti u toplo naručje "progresivnog" i "zdravog" DPS-a".

On je u saopštenju naveo i da je "URA odlučila da se bori protiv korupcije uz podršku onih koji su do grla u korupciji".

"URA će tobože da nas uvede u Evropu uz podršku "evropskog" i "perspektivnog" Đukanovića, Gvozdenovića, Ivanovića, Markovića. I, da čudo bude veće, baš sa njima zajedno hoće da bira i "deblokira" pravosudne organe. URA je, već od 30. avgusta 2020. godine, po svemu sudeći, planirala da učini ovaj „reformski“ zaokret, i da uleti u toplo naručje „progresivnog“ i „zdravog“ DPS-a. Za ovu, sve izvjesniju, izdaju građana, kojima su prije izbora obećavali upravo suprotno, samo su, izgleda, čekali pogodan trenutak", naveo je Bojović.

Tvrdi i da bi uzalud bilo "čak da su sve ostale partije parlamentarne većine i cjelokupan Demokratski front danima hvalile Vladu".

"Uzalud je i to što je URA sve vrijeme kontrolisala većinski paket aktuelne Vlade. Jer, ideolozi pokreta URA, odnosno koalicije Crno na bijelo, sa 5,53 odsto glasova, misle da mogu da rade sa tim šta god hoće: da imaju 100 posto vlasti, da predaju izbornu volju građana gubitničkom DPS-u, da se ponašaju kao da samo oni, i isključivo oni, s tako malom izbornom podrškom, reprezentuju nacionalne i državne interese Crne Gore. U pamet se, Crnogorci. Potonja je ura da se dozovete, Uraši. Povratak Crne Gore samoj sebi, svome iskonskom sistemu vrijednosti, viteštvu i slobodi, počeo je 30. avgusta. I nema te URE koja ga može zaustaviti", zaključio je Bojović.

Bonus video: