Radović: Sporazum o zajedničkom djelovanju sa URA u Budvi sada gubi svaki smisao

U 19 časova na kružnom toku je zakazan skup građana u Budvi

14867 pregleda 16 komentar(a)
Radović, Foto: RTV Budva
Radović, Foto: RTV Budva

Predsjednik budvanskog parlamenta Krsto Radović kazao je da je sporazum o zajedničkom poltičkom djelovanju sa Građanskim pokretom URA, zbog političkih obrta sada gubi svaki smisao.

Radović je na svome Fejsbuk profilu objavio snimak Dritana Abazovića šta je u ljeto 2020. tokom političkog puča u Budvi od strane DPS govorio, te ga uputio " zar sa Andrijom i Suzanom".

"U proljeće 2020. godine tadašnji premijer Crne Gore, Duško Marković, izjavljuje da se situacija u Budvi "može riješiti za 15 minuta" što rezultira slanjem vojske, policije, parapolicije i kriminalaca da zvjerski prebijaju građane Budve koji su se tada borili za odbranu izborne volje. Samo godinu i po dana kasnije naši tadašnji "saborci" a funkcioneri aktuelne vlasti potpisiju sporazum o zajedničkoj saradnji sa Duškom Markovićem, Suzanom Pribilović i Andrijom Nikolićem. Da je neko pričao da će političari koji su se 30. avgusta predstavljali kao politički protivnici DPS-a i profitirali na muci građana Budve, danas sa ovim političkim olupinama potpisivati inicijativu za smjenu Predsjednika Skupštine, Alekse Bečića i inicijativu o izglasavanju nepovjerenja Vladi, ne bih mu vjerovao. I na kraju, samo želim da istaknem da Sporazum o zajedničkom političkom djelovanju koji su zaključili Demokrate, URA, Prava Budva i SNP Budva zbog ovih političkih obrta gubi svaki smisao", kazao je Radović.

U 19 časova na kružnom toku je zakazan skup građana u Budvi.

Bonus video: