"izdali ste principe"

Demokrate SNP-u: Odlučili ste da odete sa nalogodavcima ubistva Duška Jovanovića

"Ni sami ne vjerujući u ovo šta pišete, pokušavate blijedo, jadno, isprazno, da nekog drugog optužite za izdaju. I to one koji se ovom zlu što se sprema Crnoj Gori najglasnije i najodlučnije opiru"

13288 pregleda 30 reakcija 12 komentar(a)
Foto: Demokrate
Foto: Demokrate

Demokratska Crna Gora saopštila je da je Socijalistička narodna partija (SNP) "izdala principe" koji su formirali tu partiju.

U saopštenju su naveli i da se SNP "obrukao" i "pod noge primitivnom interesu i prljavom novcu bacili višedecenijsku borbu naroda za oslobođenje od kriminalno-koruptivne hobotnice".

Demokrate su reagovale na navode SNP-a da će brzo "biti jasno ko brani fotelje, a ko interese građana", te da "izdaju pominju oni koji su otišli iz partije".

"Ne postoje riječi, fraze, floskule i isprazna hvalisanja koja mogu pokriti ovo što radite. A to "nešto" što biste htjeli po svaku cijenu da sakrijete iza veoma drskih, ali potpuno praznih riječi kojima vrijeđate čast, dugogodišnju beskompromisnu borbu ali i inteligenciju građana Crne Gore kratko i jasno se zove izdaja naroda. Odlučili ste da uprkos volji građana, ali i dugogodišnjih članova SNP koji su decenijama trpjeli šikaniranja od kriminalnog bivšeg režima, taj režim vratite na scenu", navodi se u reagovanju.

Demokrate navode da su "obrukali"one "koji su zbog vas i imena SNP decenijama bili meta".

"Odlučili ste da odete sa nalogodavcima ubistva Duška Jovanovića. Odlučili ste da se priklonite onima koji su tri decenije od Crne Gore pravili mafijaški raj, lomeći časne i poštene ljude na svaki zamislivi i nezamislivi način. I toj lomljavi najviše substradali SNP-ovci. I vi bez skrupula gazite po onima koje je bivši režim gazio 30 godina. Obrukali ste i pod noge primitivnom interesu i prljavom novcu bacili višedecenijsku borbu naroda za oslobođenje od kriminalno-koruptivne hobotnice. Izdali ste principe koji su formirali SNP. To građani jasno vide, to časno članstvo SNP-a jasno vidi i zbog toga vam ovih dana sa ulice šalje nikad jasnije poruke. I to vas boli, to, što vam prevara i izdaja ne mogu proći. Zato danas, ni sami ne vjerujući u ovo šta pišete, pokušavate blijedo, jadno, isprazno, da nekog drugog optužite za izdaju. I to one koji se ovom zlu što se sprema Crnoj Gori najglasnije i najodlučnije opiru", navede Demokrate.

Dodaju i da ako je SNP ""najpoštenija i najčasnija partija u Crnoj Gori" kako neukusno i hvalisavo za sebe tvrdite, onda znate šta je volja građana, šta je demokratija, a šta politička korupcija i izdaja.

"Ponavljamo vam, svaka saradnja sa kriminalnim DPS-om je izdaja građana Crne Gore i njihove slobode. Dozovite se pameti zbog ljudi koji su se decenijama časno borili, ako zbog samih sebe više ne možete ili ne želite. Ili jasno kažite narodu da li je i vama ponuđen makar dio od 21 miliona", zaključuje se u saopštenju Demokrata.