Martinović: Abazoviću, ne vrijeđaj zdrav razum narodu

"Sve ovo radi po nalogu proisteklog iz 21 miliona. Mislio je da će mu prevara uspjeti, a onda se desio narod. Pobijedićemo i ovoga puta", napisao je poslanik Demokrata na svom Tviter nalogu

16640 pregleda 134 reakcija 49 komentar(a)
Foto: Twitter
Foto: Twitter

Poslanik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović poručio je potpredsjedniku Vlade Dritanu Abazoviću da ne vrijeđa zdrav razum narodu.

"Čini mi posebno zadovoljstvo što nas ova izdajnička kukavica i portparol mafije povezuje sa kriminalcima. Sve ovo radi po nalogu proisteklog iz 21 miliona. Mislio je da će mu prevara uspjeti, a onda se desio narod. Pobijedićemo i ovoga puta", napisao je Martinović na svom Tviter nalogu.

Martinović je reagovao na izjave Abazovića gostujući na RTCG-u koji je kazao da to što rade Demokrate je "veoma bezobrazno politički i opasno".

Abazović je takođe kazao da Aleksa Bečić, Boris Bogdanović i Vladimir Martinović, načinom na koji se bave ubistvom Duška Jovanovića, politički direktno "galamom štite" njegove ubice.

"Pa je, onda, ljut na nas što "opstruiramo" istragu ubistva Duška Jovanovića, pošao u DPS da sa njima istraži taj zločin. Ne vrijeđaj zdrav razum narodu", saopštio je Martinović.

Bonus video: