Pojavio se sajt izdaja.me: Targetiraju se poslanici CnB i SNP i potpredsjednik Vlade

Na sajtu se navodi i da se "protesti održavaju svakog četvrtka i nedjelje od 19 časova".

59606 pregleda 368 reakcija 83 komentar(a)
Fotografije poslanika objavljene na sajtu izdaja.me, Foto: Printscreen
Fotografije poslanika objavljene na sajtu izdaja.me, Foto: Printscreen

Na crnogorskom internet nebu kreiran je i otvoren sajt izdaja.me na kom se targetiraju poslanici koalicije "Crno na bijelo" (CnB) i Socijalističke narodne partije (SNP).

Na sajtu su objavljene fotografije poslanika iz CnB i SNP i potpredsjednika Vlade, Dritana Abazovića uz neprimjerene natpise "Prodato", "Izdaja", "Spasi obraz".

Na sajtu se navodi i da se "protesti održavaju svakog četvrtka i nedjelje u 19 časova".

Inicijativa za glasanje o nepovjerenju Vladi je u skupštinskoj proceduri, a nju je inicirala koalicija CnB, a podržali poslanici opozicionih partija.

Potpredsjednik Vlade Crne Gore i lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović je 17. januara predstavio je predlog za izlazak iz političke krize, koji podrazumijeva buduću manjinsku Vladu od dijela stranaka sadašnje vlasti i opozicije, ali ne i predstavnike vladajućeg Demokratskog fronta i opozicione Demokratske partije socijalista.

Vladajuće URA i SNP 15. decembra prošle godine sa dijelom opozicionih partija nacionalnih manjina u Crnoj Gori potpisale su memorandum o saradnji.

URA i CIVIS, konstituenti koalicije CnB, pozvali su sve partije u crnogorskom parlamentu da podrže koncept manjinske vlade.

Bonus video: