Konatar: Za crtanje meta odgovorni Krivokapić, Spajić, Milatović, Bečić, Bogdanović...

Iz URA su saopštili da će od Ministarstva unutrašnjih poslova hitno zatražiti odgovor ko stoji iza sajta

29441 pregleda 90 reakcija 82 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar kazao je da "za sve što može izaći" nakon otvaranja portala izdaja.me lično smatra odgovornima funkcionere Demokratske Crne Gore Aleksu Bečića, Borisa Bogdanovića, kabinet predsjednika Vlade, premijera Zdravka Krivokapića i ministre finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića i ekoniomskog razvoja Jakova Milatovića.

Na sajtu izdaja.me se targetiraju poslanici koalicije "Crno na bijelo" (CnB) i Socijalističke narodne partije (SNP).

Na sajtu su objavljene fotografije poslanika iz CnB i SNP i potpredsjednika Vlade, Dritana Abazovića uz neprimjerene natpise "Prodato", "Izdaja", "Spasi obraz".

"Kako poznat rukopis crtanja meta. Mračni centri su i dalje tu, i spremni su na sve zbog fotelja. Samo neka znaju jedno - "što god dođe mi smo mu naredni!". Za ovo i sve što može izaći iz ovoga lično smatram odgovornima Aleksu Bečića i Boris Bogdanović, kao i kabinet predsjednika Vlade i lično Zdravka Krivokapića, sa ministrima Milojkom Spajićem i Jakovom Milatovićem. Svojom retorikom i djelovanjem su uradili sve da nacrtaju mete političkim protivnicima. Pa je li to vrijedno toga? U svakom slučaju - uplašiti nas neće", napisao je Konatar na Tviteru.

Naveo je da je "isto ovo radio i bivši režim preko sajta udar.me"

"Matrica je ista, samo su se igrači promijenili", napisao je Konatar.

Iz URA su saopštili da će od Ministarstva unutrašnjih poslova hitno zatražiti odgovor ko stoji iza sajta izdaja.me.

"Gotovo da je jasno iz čije kuhinje izlazi ovaj radikalni, fašistički diskurs i sadržaj u kojem se građani pozivaju na ulice a poslanici targetiraju sa zatamnjenim crno-bijelim fotografijama. Sa adresa onih političkih snaga i pojedinaca koji istim sadržajima danima unazad zasipaju crnogorsku javnost.To je najveći domet politike onih koji odustaju od evropskog puta, civilizovanog i parlamentarnog života, Crne Gore u budućnosti bez balasti prethodnog režima kojemu je isto bilo svojstveno“, navodi se u saopštenju GP URA.

Bonus video: