Konatar: Najbolje rješenje da nova Vlada bude dominantno sastavljena od partija koje su u političkom centru

"Samo bih želio da budem do kraja jasan - ne stavljam znak jednakosti između kolega iz DF-a i DPS-a, jer su kolege iz DF-a uradile puno i podnijeli velike žrtve da dođe do promjena u Crnoj Gori", napisao je Konatar na svom Tviter nalogu

35976 pregleda 111 reakcija 99 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar smatra da je najbolje rješenje da nova Vlada bude dominantno sastavljena od partija koje su u političkom centru i da na taj način "pravimo mostove saradnje i pomirenja"

On je ocijenio da je nova evropska Vlada neophodna Crnoj Gori.

"Samo bih želio da budem do kraja jasan - ne stavljam znak jednakosti između kolega iz DF-a i DPS-a, jer su kolege iz DF-a uradile puno i podnijeli velike žrtve da dođe do promjena u Crnoj Gori", napisao je Konatar na svom Tviter nalogu.

Poslanik Ure ističe i da DF svojim ponašanjem i stavovima u ovom trenutku pokazuje političku zrelost, te da može da se mijenja na bolje i da on to pozdravlja i podržava.

"Da, DF u ovom trenutku jeste "Sorbona" za Demokrate. Evropska budućnost Crne Gore je nešto što nas sve može pomiriti i ujediniti", napisao je Konatar.

Bonus video: