Budvanska URA: Jednoglasna podrška manjinskoj i evropskoj vladi, za smjenu Abazovića jer mu pripada mjesto premijera

Upućen je, kako navode, apel vlasti u Budvi da nađe kompromisno rješenje i izbore na lokalu odloži za period nakon ljetnje turističke sezone

3969 pregleda 13 komentar(a)
Budvanska URA, Foto: URA
Budvanska URA, Foto: URA

Budvanska Ujedinjena reformska akcija (URA) na sinoćnjem sastanku jednoglasno je pružila podršku ideji manjinske, evropske vlade kao najoptimalnijeg rješenja za prevazilaženje postojeće krize vlasti.

Kako su poručili, ponuđeno rješenje trebalo je ponuditi i ranije, s obzirom na to da se očito vidjelo da postojeća Vlada u dugoročnom roku ne može dati tražene rezultate koje su željeli građani.

Na sastanku odbora URA-e u Budvi prisustvovale su potpredsjednica te partije Jovana Marović i politička direktorka Ana Novaković-Đurović.

Kako stoji u saopštenju, na sjednici je rečeno i da je budvanska URA za smjenu Dritana Abazovića kao potpredsjednika Vlade, jer kako smatraju, "Abazoviću zbog privrženosti i napora ka izgradnji evropskog, građanskog i ekološkog društva pripada mjesto premijera."

Upućen je, kako navode, apel vlasti u Budvi da nađe kompromisno rješenje i izbore na lokalu odloži za period nakon ljetnje turističke sezone.

"Iako budvanska URA ne participira u vlasti na lokalnom nivou i štaviše izbori bi joj odgovorali u ovom trenutku ipak apelujemo na partije u postojećoj vlasti da nađu kompromis i na najbolji način pripreme ljetnju turističku sezonu u gradu a izbori u ovom trenutku svakako bi otežali taj zadatak", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: