Martinović: Vujović ponižava investicije uspješnih privrednika i cetinjske vlasti

"Nekome kome je krajnji domet krečenje kuhinja lokalnih ugostiteljskih preduzeća u opštinama u kojima imaju vlast, pogled na razvojni projekat u Košuti i ne može biti drugačiji", kazao je član Savjeta mladih DPS Prijestonice Cetinje
249 pregleda 11 komentar(a)
Dušan Martinović, Foto: Demokratska partija socijalista
Dušan Martinović, Foto: Demokratska partija socijalista
Ažurirano: 26.10.2017. 20:09h

DPS sa Demokratama nema problema jer su sebi najveća antireklama, makar što se Cetinja tiče, kazao je Dušan Martinović, član Savjeta mladih Demokratske partije socijalista u Prijestonici.

Ivana Vujović, kandidatkinja Demokrata za gradonačelnicu Prijestonice Cetinje juče je kazala da Prijestonica zaslužuje poštovanje i divljenje, ne samo zbog vjekovnog izvora crnogorske istorije, kulture i umjetnosti, već i zbog trodecenijeske izdržljivosti pod najdestruktivnijom, a ujedno i poslednjom diktaturom u Evropi.

"Tužan je pogled na Košutu, zaista. Gdje niču četiri objekta koje grade uzorni privrednici iz našeg grada. Gdje niče biznis inkubator za naše mlade sugrađane koji imaju biznis ideje. Znamo da je za Demokrate to tužno. Nekome kome je krajnji domet krečenje kuhinja lokalnih ugostiteljskih preduzeća u opštinama u kojima imaju vlast, pogled na razvojni projekat u Košuti i ne može biti drugačiji. I zato, manirom svojih opozicionih kolega, ponižava investicije uspješnih cetinjskih privrednika i lokalne vlasti, koji zapravo mogu biti primjer - barem onima koji kreče kuhinje i organizuju Trgove od ćirilice", kazao je Martinović.

Bonus video: