URA Budva: Potpuno prirodna koalicija Demokrata i DF-a, korespondencija programskih i ideoloških načela

"Dakle, iako rijetko da Demokrate imaju svoj stav po bilo kom pitanju uspjeli su iz drugog puta ipak da ga saopšte"

8783 pregleda 58 reakcija 17 komentar(a)
Budvanska URA, Foto: URA
Budvanska URA, Foto: URA

Budvanski odbor Građanskog pokreta URA saopštio je da je potpuno prirodna koalicija u Budvi između Demokrata i Demokratskog Fronta (DF) jer im korespondiraju programska i ideološka načela.

“Iako su budvanske Demokrate juče bile protiv a danas su za koaliciju sa DF mi pozdravljamo njihovu odluku da naprave postizbornu koaliciju sa DF u Budvi što smo im i prije dva dana predložili, a sve u cilju urgentnog uspostavljanja funkcionalnog sistema lokalne samouprave i posebnog fokusa na pripremi turisticke sezone. Dakle, iako rijetko da Demokrate imaju svoj stav po bilo kom pitanju uspjeli su iz drugog puta ipak da ga saopšte. Mi u GP URA Budva pozdravljamo tu potpuno prirodnu koaliciju, imajući u vidu njihova programska i ideološka načela koja u potpunosti korespondiraju sa DF. Jučerašnje saopštenje je bilo jako zbunjujuće za građane Budve, a posebno Petrovca jer se upravo prije dvije noći u Petrovcu organizovala zajednička večera kojoj su prisustvovali dva predsjednika Skupštine i Opštine što su građani ocijenili najavom formiranja koalicije Demokrate -DF i uspostavljanja budvanske vlasti", poručili su iz budvanske URE.

Iz GP URA pozdravljaju svaku vrstu susreta koja ima za cilj dogovor o uspostavljanju konačno funkcionalne vlasti, nakon godinu i po dana od izbora.

"Nažalost ostala je nedosljednost u preuzimanju odgovornosti i podnošenju ostavki, što je prvi ispit javne odgovornosti predstavnika vlasti. O tome će svakako suditi građani, odveć naviknuti na populizam i politikanstvo najniže vrste”, zaključuju iz URE.

Bonus video: