Demokrate: Smjena Bečića znači izdaja, krivac za sve što dolazi nakon toga je URA

"U prilog tome, čak su i podijelili resore i to ovako: URA 5 + premijer, SNP 7 od toga navodno 4 nestranačka, vidjećemo čija i manjine 6 od čega 4 iz DPS-a kao nestranačka", navodi se u njihovom saopštenju

11232 pregleda 26 reakcija 26 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Smjena predsjednika Skupštine Alekse Bečića znači samo jedno - izdaju i krivac za sve što dolazi nakon toga je Građanski pokret (GP) URA, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Oni su reagovali na navode predsjednika Kluba poslanika "Crno na bijelo" (CnB) i potpredsjednika GP URA Miloša Konatara da ne vidi kako bi saradnja sa Bečićem mogla da funkcioniše.

Demokrate ističu da su reforme počele, ali da ih URA prekida "jer je sklopila pakt sa DPS-om". "I sad širi laži kako nema reformi ako Bečić ostane - što su banalne laži smišljene u DPS-u"

"U prilog tome, čak su i podijelili resore i to ovako: URA 5 + premijer, SNP 7 od toga navodno 4 nestranačka, vidjećemo čija i manjine 6 od čega 4 iz DPS-a kao nestranačka", navodi se u njihovom saopštenju.

Dodaju i da je "sve potvrđeno i u prepiskama, koje nijesu demantovali a sad samo fingiraju pregovore"

"URA izdajom ne zaustavlja samo reforme već vraća državu unazad! Otužnom retorikom koju smo već slušali od Kilibarde, Pajovića, Džakovića pokušavaju opravdati svoje sramne postupke", saopštili su iz Demokratske Crne Gore.

Bonus video: