URA Demokratama: Vaši protesti nam nisu ni na kraj pameti, bavimo se ozbiljnom politikom

Iz te partije dodaju i da nema tog Alekse Bečića koji će ih zaustaviti na putu izgradnje građanske i evropske Crne Gore. "Žalimo što je on sa tog puta naprasno skrenuo"

12544 pregleda 82 reakcija 83 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Okupljanja i protesti Demokrata nam nisu ni na kraj pameti, jer se URA i njen lider bave ozbiljnijim državnim poslovima za razliku od Demokrata čija je politika vožnja automobilima i dranje u megafonima.

To su saopštili iz Građanskog pokreta URA, reagujući na navode Demokratske Crne Gore koja je optužila potpredsjednika Vlade i koordinatora službi bezbjednosti Dritana Abazovića da stoji iza sinoćnjeg privođenja aktiviste koji je u Podgorici, putem razglasa sa automobila, pozivao na večerašnje proteste.

"Posljednjih dana, a naročito nakon što im je lider ostao bez fotelje, Demokrate besomučno pokušavaju neistinama i teorijama zavjere da preplave crnogorsku javnost", navodi se u njihovom saopštenju.

Dodaju i da je takva u nizu i posljednja kojom targetiraju Abazovića za "tobožnju odgovornost za privođenje građanskog aktiviste"

"Pošto im hrabrosti i direktnosti uvijek fali nijesmo ni mislili da će makar reći da je „građanski aktivista“ u stvari njihov član koji po nalogu Alekse Bečića i Borisa Bogdanovića sa megafonom iz automobila poziva na revolt jer je Aleksi izmakla fotelja", kazali su iz Ure.

Navode da očekuju da Bečić i za ovu optužbu ponudi izvinjenje za koji dan a da je sasvim jasno da ni Abazović ni URA ne kontrolišu privođenja i hapšenja bilo kojeg pojedinca.

"Brzo su se Demokrate prešaltovale na koncept DPS-a pa bi da, ako ikako može, zakoni važe za sve ali ne i za njih. U tom maniru i poziv na okupljanja koja su pritom po važećim zdravstvenim mjerama zabranjena. Ali ništa neobično od partije Alekse Bečića čiji slogan bi trebao biti – „Fotelje su naša nacija“. Da relaksiramo Aleksu i Borisa, nijesu nam njihova okupljanja i protesti ni na kraj pameti. Prje svega jer su već i u prethodnim danima na ulici pokazali prirodu tih okupljanja zajedno sa Vesnom Bratić i fašističkim pokličima. URA i njen lider bave se ozbiljnijim državnim poslovima za razliku od Demokrata čija je politika vožnja automobilima i dranje u megafonima", navodi se u saopštenju.

Dodaju i da nema tog Alekse Bečića koji će ih zaustaviti na putu izgradnje građanske i evropske Crne Gore. "Žalimo što je on sa tog puta naprasno skrenuo"

Bonus video: