Za ponedjeljak najavljen nastavak sjednice SO Kolašin

Sjednicu nije bilo moguće održati ni 31. januara, ali ni 7. februara, jer u skupštinskoj sali nisu bili svi odbornici vladajuće većine (DPS, SD I GB), nisu došli ni odbornici DF i SNP, a odbornici Demokrata i SDP su napustili sjednicu

3790 pregleda 44 reakcija 1 komentar(a)
Foto: Dragana Šćepanović
Foto: Dragana Šćepanović

Sjednica Skupštine opštine (SO) Kolašin, koja je, predhodno dva puta prekidana zbog nedostatka kvoruma, trebalo bi da bude nastavljena u ponedjeljak, 14. februara.

Sjednicu nije bilo moguće održati ni 31. januara, ali ni 7. februara, jer u skupštinskoj sali nisu bili svi odbornici vladajuće većine (DPS, SD I GB), nisu došli ni odbornici DF i SNP, a odbornici Demokrata i SDP su napustili sjednicu.

Na dnevnom redu nastavka 23. sjednice SO su Program uređenja prostora sa programom urbane sanacije za ovu godinu, informacija o postupku izrade i usvajanju izmjena i dopuna prostorno – urbanističkog plana (PUP) Kolašina, Plan i programa rada i plan finansiranja preduzeća Vodovod i kanlizacija...

Očekuje se i da će usvojiti inicijativu i uputiti je Vladi, kojom je predloženo da se auto-put nazove po princezi Kseniji.

Bonus video: