SD: Očajnički pokušaj Krivokapića da uveze birače koji će podržati partiju njemu dva lojalna juniora neće proći

"Iako je, kako u crnogorskoj, tako i u široj javnosti uglavnom izazivao podsmijeh, Krivokapić je za kratko vrijeme svog mandata nanio ogromnu štetu Crnoj Gori"

9328 pregleda 25 reakcija 25 komentar(a)
SD, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
SD, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Očajnički pokušaj sada već bivšeg predsjednika Vlade (Zdravko Kriviokapić) i njemu lojalnih ministara da nezakonitom Izmjenom odluke o sticanju crnogorskog državljanstva prijemom uveze birače koji će podržati partiju njemu dva lojalna juniora ili nekog od preostalih anticrnogorskih subjekata neće uspjeti, saopštile su danas Socijaldemokrate (SD).

"Način na koji je, u toku trajanja sjednice na kojoj je izglasano nepovjerenje njegovoj Vladi, Krivokapić bez podrške ministra unutrašnjih poslova donio ovu odluku, ponajbolje govori o kukavičluku, ali i o krajnje lošim namjerama ovog prilično opasnog čovjeka. Iako je, kako u crnogorskoj, tako i u široj javnosti uglavnom izazivao podsmijeh, Krivokapić je za kratko vrijeme svog mandata nanio ogromnu štetu Crnoj Gori. Jedna od posljednjih stvari jeste navedena izmjena odluke kojom se pokušava izvršiti etnički i izborni inženjering u Crnoj Gori", ističe se u saopštenju SD.

SD su pozvale resornog ministra unutrašnjih poslova i njegove službenike "da ne postupaju po ovoj nezakonitoj i štetnoj odluci."

"Za Krivokapića i većinu njegove Vlade već je kasno. Njihov susret sa sopstvenim učincima i trenutak kad će politički ili na neki drugi način odgovarati za svu štetu koju su nanijeli Crnoj Gori sve je bliži", zaključuje se u saopštenju SD.

Bonus video: