PzP: Slučaj paljenja Đurovićevog vozila dokaz da je bezbjednosni sektor u rasulu

"Nadamo se da će pripadnici Uprave policije brzo i efikasno riješiti ovaj slučaj i dokazati da su na strani istine i pravde", kazali su iz Pokreta za promjene

1875 pregleda 1 komentar(a)
Foto: PZP
Foto: PZP

Pokret za promjene osudio je paljenje vozila poslanika Demokratskog fronta Dejana Đurovića u Baru. Pozvali su nadležne institucije da hitno rasvijetle taj slučaj.

"Uopšte nas nije iznenadila informacija da je neko ponovo udario na Demokratski Front, ovog puta odlučivši da skrnavi imovinu poslanika Dejana Đurovića, našeg kolege i prijatelja iz kluba Demokratskog Fronta. Ovaj kukavički čin neće ni najmanje, sigurni smo, pokolebati našeg kolegu u istrajnoj i časnoj borbi koju godinama zajedno vodimo protiv mafijaške hobotnice i DPS", saopštili su iz PzP-a.

Povezani članci

14. Februar 2022.

Zapaljen automobil poslanika Đurovića

I ovaj slučaj je pokazao, kako su kazali, da je bezbjednosni sektor "u totalnom rasulu" i da su neophodne promjene i u tom resoru.

"Takođe se iskreno nadamo da će pripadnici Uprave policije brzo i efikasno riješiti ovaj slučaj i dokazati da su na strani istine i pravde, a ne na strani kriminalaca koji pokušavaju zastrašiti političke neistomišljenike", zaključuju iz PzP-a.

Bonus video: