Marković: Zahvaljujem se Katniću na posvećenoj saradnji na kojoj je istrajavao u okvirima teškog posla

"Kao ministar pravde i potpredsjednik Vlade sudjelovao sam u uspostavljanju i jačanju Specijalnog državnog tužilaštva koje se uspješno izgrađivalo uz predan rad gospodina Milivoja Katnića na njegovom čelu"

15807 pregleda 386 reakcija 47 komentar(a)
Marković, Foto: Boris Pejović
Marković, Foto: Boris Pejović

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) i bivši predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković saopštio je danas da zahvaljuje bivšem glavnom specijalnom tužiocu (GST) Milivoju Katniću "na posvećenoj saradnji na kojoj je istrajavao u okvirima teškog posla koji je radio u našem pravosuđu".

"Kao ministar pravde i potpredsjednik Vlade sudjelovao sam u uspostavljanju i jačanju Specijalnog državnog tužilaštva koje se uspješno izgrađivalo uz predan rad gospodina Milivoja Katnića na njegovom čelu. U mandatu premijera i neposredno sam kroz VNB sarađivao sa GST dijeleći i sa ostalim kolegama breme napora na suzbijanju organizovanog kriminala. Zahvaljujem se g. Katniću na posvećenoj saradnji na kojoj je istrajavao u okvirima teškog posla koji je radio u našem pravosuđu", napisao je Marković na Tviteru.

Katniću je juče nakon 2.432 dana provedenih funkciji GST, članovi Tužilačkog savjeta konstatovali prekid mandata jer je ispunio zakonske uslove za odlazak u starosnu penziju.

Bonus video: