Ibrahimović: Berane zaslužuje da bude perjanica antifašizma u Crnoj Gori

Dosadašnji predsjednik OO BS Berane Erol Rastoder, kazao je da je Bošnjačka stranka spremna da bude partner svima onima koji žele da zajednički grade multietničku Crnu Goru

2596 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Bošnjačka stranka
Foto: Bošnjačka stranka

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović kazao je da Berane zaslužuje da bude perjanica antifašizma u Crnoj Gori.

On je to kazao na petoj Opštinskoj izbornoj Skupštini Bošnjačke stranke Berane, na kojoj su delegati izabrali novi saziv Opštinskog odbora.

Kako je saopšteno iz te partije, u novi saziv OO, koji broji 28 članova, značajan je broj mladih i žena, koji do sada nisu bili u organima partije.

“Bošnjačka stranka je svojim radom i programom doprinijela na jačanju suživota u ovom gradu”, kazao je Ibrahimović.

Istakao je da je bošnjački narod skoro stoprocentno glasao za nezavisnost Crne Gore.

foto: Bošnjačka stranka

“Zajedno sa koalicionim partnerima smo uspjeli da napravimo snažan zamajac za bolji život građana. Crna Gora je punopravna članica NATO-a, ali cilj je ulazak u EU i cilj je ravnopravnost građana. Mi smo jedina nacionalna partija koja je izvorno utemeljena u Crnoj Gori. To je velika prednost, ali i odgovornost. Nema jake Crne Gore bez jake Bošnjačke stranke”, rekao je Ibrahimović.

Dosadašnji predsjednik OO BS Berane Erol Rastoder, kazao je da je Bošnjačka stranka spremna da bude partner svima onima koji žele da zajednički grade multietničku Crnu Goru.

“Stvaraćemo uslove za perspektivu Berana, da mladi ljudi ne odlaze iz ovog grada”, kazao je Rastoder.

Skupštini su pored predsjednika Ibrahimovića, prisustvovali i potpredsjednik Damir Gutić, generalni sekretar Admir Adrović, članovi Predsjedništva, predsjednici drugih odbora BS, kao i članovi Glavnog odbora.

Svečanom dijelu Skupštine prisustvovali su i predstavnici DPS-a i SD-a.

Bonus video: