SPP i koalicija "Za novi početak" zajedno na izborima u Ulcinju

"Udruživanjem snaga nastojimo ubrzati razvoj Ulcinja koji je tri decenije nepravedno izostavljan iz državne agende razvoja, a dosadašnja lokalna vlast slijepo provodila te retrogradne odluke"

7109 pregleda 4 komentar(a)
Foto: SPP
Foto: SPP

Stranka pravde i pomirenja (SPP) saopštila je da je dogovorila saradnju sa koalicijom "Za novi početak" uoči lokalnih izbora u Ulcinju planiranih za 27 mart.

Koaliciju "Za novi početak" čine GP URA, Socijaldemokrate Crme Gore, Socijeldemokratska partija, Albanska alternativa i Demokratska partija Fatmira Đeke.

"Ovim dogovorom je samo potvrđeno opredjeljenje SPP da zajedno sa partnerima sa državnog nivoa nastavi reformski put i na lokalnim nivoima koji su podjednako važni za oporavak i progres društva u cjelini. Odbor SPP Ulcinj koji je formiran prije samo nekoliko dana nije imao dilemu ko su mu partneri na lokalnim nivou. Udruživanjem snaga nastojimo ubrzati razvoj Ulcinja koji je tri decenije nepravedno izostavljan iz državne agende razvoja, a dosadašnja lokalna vlast slijepo provodila te retrogradne odluke", saopšteno je iz SPP-a.

Dodaju da je "Ulcinj grad mogućnosti i grad budućnosti".

"Koji će u narednom periodu sa progresivnim snagama koje su okupljene oko ove pobjedničke koalicije doživjeti punu afirmaciju i potpunu transformaciju u elitnu turističku destinaciju, kakav epitet svakako zaslužuje", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: