Berane sad: Medojević, nekadašnji ustavni partner DPS-a, novim izmišljotinama misli da zamagli krivicu

U saopštenju podsjećaju na uloge odbornika PzP-a u, kako navode, prekrajanju izborne volje, "od Uroša Čukića u Andrijevici, do Stevana Džakovića iz Budve"

12723 pregleda 26 reakcija 21 komentar(a)
Berane sad, Foto: Miljana Kljajić
Berane sad, Foto: Miljana Kljajić

Pokret "Berane sad" reagovao je na današnje navode lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojše Medojevića koji je poručio da je svaki glas sa Socijalističku narodnu partiju (SNP) i "Berane sad" glas za Mila Đukanovića, poručivši da napadima "profesionalni dugogodišnji političar i nekadašnji ustavni partner DPS-a Nebojša Medojević novim izmišljotinama misli da zamagli svoju krivicu."

"Naime, višemjesečnim napadima na 42. Vladu, debelo je doprinio rušenju iste, otvarajući put svojim koalicionim partnerima iz SNP-a, da uđu u novi eksperent, koji će kontrolisati partija kojoj je Medojević dao neophodnu većinu za izglasavanje Ustava. No, nije samo opasnost glasanjem za listu na republičkom nivou, koliko imamo neprijatna iskustva sa Medojevićevim kandidatima za odbornike", piše u saopštenju.

U saopštenju podsjećaju na uloge odbornika PzP-a u, kako navode, prekrajanju izborne volje, "od Andrijevice do Stevana Džakovića iz Budve".

"Događaje koje imamo na državnom nivou, samo su posledica uloge Medojevića i njegovih koalicionih partnera. Na osnovu svega navedenog, građani Berana znaju ko je najveća opasnost da izigra njihovu izbornu volju, i proda je onome, protiv koga se samo deklarativno bori, profesionalni dugogodišnji političar Nebojša Medojević", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: