Berane sad: Medojević i DF u drugima traže izdajnike, a iz njihovih redova se radi na delegitimisanju Bulajića

Iz pokreta Berane sad pozvali Medojevića da prvo objasni građanima Berana "otkud tolika slučajnost" da uvijek neko sa njegove liste istupi "protivno izborne volje, i pretrči u naručje DPS-a, poput Jokovića i Džakovića"

7846 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Miljana Kljajić
Foto: Miljana Kljajić

Revidirana izjava poslanice Demokratskog fronta, Branke Bošnjak, u kojoj danas poziva svog kolegu Strahinju Bulajića da zakaže sjednicu Skupštine, govori koliko su bile besmislene i neutemeljene jučerašnje insinuacije lidera Pokreta za promjene Nebojše Medojevića na račun pokreta Berane sad, saopštili su iz tog pokreta.

Potpredsjednica parlamenta iz redova PzP-a kazala je za Radio Crne Gore da bi Bulajić trebalo da zakaže sjednicu parlamenta kad dobije od mandatara program i sastav Vlade.

"Dok Medojević i ostali funkcioneri DF-a poznati po aktivnostima za rušenje 42. Vlade Crne Gore, u drugima traže izdajnike za neustavni eksperiment Vlade koji će kontrolisati Milo Đukanović, upravo iz njihovih redova se već uveliko radi na delegitimisanju Bulajića, kojeg su predstavili kao zaštitnika izborne volje građana. Stoga, neka ustavotvorac i profesionalni političar Nebojša Medojević ne brine za pokret Berane sad, jer ne planiramo ići političkim putem kojim su zakoračili Medojevićevi poslanici i odbornici", navodi se u saopštenju.

Pozvali su Medojevića da prvo objasni građanima Berana "otkud tolika slučajnost" da uvijek neko sa njegove liste istupi "protivno izborne volje, i pretrči u naručje DPS-a, poput Jokovića i Džakovića". Bolje upućenu javnost, kako su kazali, to više i ne čudi.

"Što je god branio i zastupao gospodin Medojević sa njegovim kolegama iz DF-a, bilo je kratkog roka. Jedino je uspio da sruši prvu demokratsku Vladu, ali ni za to nije bio politički sposoban da izvede do kraja, pa su mu formalnu pomoć pružili stari i novi sateliti DPS-a", zaključuju iz pokreta Berane sad.

Bonus video: