Demokrate DPS-u: Izbore u Podgorici ste izgubili svaki put, samo ste nekada kupovali glasove, a nekada odbornike

"Nego nije vas samo strah od poraza, nego i od činjenice da više nikada nećete kupiti nikoga, jer Demokrate nisu na prodaju"
2 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 22.10.2017. 18:44h

Opet kradljivci glasova i kradljivci mandata traže odgovore, izbjegavajući suočavanje sa istinom, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore u odgovoru na ranije saopštenje Demokratske partije socijalista (DPS).

"A istina je da ste izbore u Podgorici izgubili svaki put, samo ste nekada kupovali glasove, a nekada odbornike. Teško da vam u ovim momentima, kada strah od poraza obuzima vaše redove, može i jedan podatak služiti za utjehu. Ali kada već želite, hajde da ponovimo gradivo, možda se i osvijestite. Da li je tačno da smo vas, zajedno sa 5,6 koalicionih partnera, pobijedili na posljednjim parlamentarnim izborima sa preko osam hiljada glasova razlike? Da li je tačno da smo vas pobijedili 2014. godine u Podgorici sa svim vašim koalicionim partnerima, potpisali koalicioni sporazum opozicije, a onda ste ponovo krenuli da pritiskate ljude i kupujete odbornike? Da li je tačno da ste 2011. godine zadržali vlast u Podgorici zahvaljujući kupovini nekoliko opozicionih odbornika? Da li je tačno da je Miomir Mugoša nekoliko puta spasavao fotelju kupovinom opozicionih odbornika i prije 15 godina?", navodi se u saopštenju Demokrata.

Demokrate navode da je DPS svaki put potučen do nogu.

"Ali ovoga puta će biti najubjedljivija pobjeda. Nego nije vas samo strah od poraza, nego i od činjenice da više nikada nećete kupiti nikoga, jer Demokrate nisu na prodaju. A kada smo kod pravne države, uskoro ćete kao aktivni učesnici u postupcima osjetiti šta znači pravna država Crna Gora, za koju ste se navodno borili.Nego, ne rekoste nam - je li Miomir Mugoša spakovao kofere? Da neće, možda, i njega depresija da uhvati?", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: