SNP: Oni koji nam sve duguju bez imalo stida prozivaju za izdaju, na protestima Demokrata više policije nego građana

"Ne treba podsjećati da je upravo ova partija imala najviše zaposlenih „po dubini“ u Vladi Zdravka Krivokapića, kojeg danas više ni ne pominju. Treba, naravno, sada vraćati dug partiji koja im je to omogućila"

11796 pregleda 43 reakcija 42 komentar(a)
SNP (Ilustracija), Foto: Miloš Rudović
SNP (Ilustracija), Foto: Miloš Rudović

Socijalistička narodna partija (SNP) poručila je da oni koji su, kako navode, nastali iz SNP-a "i koji sve duguju našoj partiji", nastavljaju da, "bez imalo stida prozivaju za izdaju i ostale gluposti koje samo njima mogu da padnu na pamet", te da pripadnici Demokratske Crne Gore, "suočeni sa totalnim fijaskom protesta koje organizuju, kao papagaji ponavljaju jednu te istu priču u koju ni sami više ne vjeruju."

U saopštenju poručuju da je smiješno, "ali i žalosno da oni koji su sve dobili od SNP-a, koji su se školovali zahvaljujući SNP-u i koji su prve političke korake napravili u SNP-u, a zatim bez ikakvog obzira napustili SNP i iznevjerili njegovo časno članstvo, sada pozivaju to isto članstvo da se pridruži njima u borbi protiv naše partije."

"Zaboravile su Demokrate da se članovi SNP-a ne mijenjaju kako vjetar duva i da je to najstamenije i najodanije članstvo u Crnoj Gori, koje je svjesno svega što se dešava i koje nikad neće pokloniti povjerenje onima koji su ih već jednom izdali. Iako uporno pokušavaju da dokažu javnosti svoju dosljednost i beskompromisnost, valja podsjetiti da Demokrate nisu počele sa protestima onog momenta kada je pala Vlada Crne Gore, već su to uradili kada je smijenjen njihov lider sa čela Skupštine Crne Gore. Toliko o principijelnosti i brizi za dobro građana i države", navodi se u saopštenju.

Iz SNP-a poručuju da je "simptomatično" i to što je na protestima koje organizuju Demokrate, kako kažu, "više funkcionera i zaposlenih „po dubini“ nego običnih građana."

"Ne treba podsjećati da je upravo ova partija imala najviše zaposlenih „po dubini“ u Vladi Zdravka Krivokapića, kojeg danas više ni ne pominju. Treba, naravno, sada vraćati dug partiji koja im je to omogućila. Na kraju, molimo Upravu policije da više ne šalje onoliki broj policajaca na proteste Demokrata jer je više policije nego građana na istim. Dozvolimo Demokratama da pokažu svoju čuvenu „snagu“ i da nekako zamaskiraju propast koja se dešava na njihovim skupovima iz sedmice u sedmicu", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: