Martinović: URA i Joković bidon-politikom da ne zamajavaju javnost

"Narod neće vaših pet eura. Ne možete ih kupiti, ne možete ih obmanuti. Narod hoće vlast bez DPS-a, narod hoće veće plate, veće penzije, dječije dodatke..."

7003 pregleda 30 reakcija 30 komentar(a)
Martinović, Foto: Luka Zeković
Martinović, Foto: Luka Zeković

Poslanik i potpredsjednik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović pozvao je Građanski pokret URA i predsjednika Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimira Jokovića "da bidon-politikom ne zamajavaju javnost Crne Gore".

Martinović je na Tviteru komentarisao navode GP URA koja je pozvala Demokrate i Demokratski front "da odblokiraju rad Skupštine i sazovu sjednicu na kojoj bi se izglasale izmjene Zakona o akcizama što bi značilo i pojeftinjenje goriva na pumpama".

"Još jedan poziv nacionalistima iz URA-e i njihovom šefu iz Beograda, ali i negatoru crnogorske nacije, gospodinu Jokoviću da bidon-politikom ne zamajavaju javnost Crne Gore. Narod neće vaših pet eura. Ne možete ih kupiti, ne možete ih obmanuti. Narod hoće vlast bez DPS-a, narod hoće veće plate, veće penzije, dječije dodatke... Narod neće izdajnike", napisao je Martinović na Tviteru.

Bonus video: