Bečić: Ne plašimo se Branovog metka, Acovih miliona, Duškovih crnih kutija

"I onda me pitaju da li bi razgovorali sa Markovićem? Sa autorom brutalnih napada na nas, sa kukavicom koja se krije iza plaćenih kriminalaca, sa crnom kutijom CG koja krije istinu o mnogim životima? Nikada! Prije bih obraz bacio pod noge, nego sa njim sjeo za isti sto, jer se za obraz daje sve, a obraz ni za šta", istakao je Bečić
103 pregleda 34 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Berane, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Berane, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 22.10.2017. 17:02h

Pošto ste utvrdili gdje su meci za lovačke puške, otkriste li više ko je ubio onog momka na nosilima ispred KBC-a? Ko je ubio Duška Jovanovića? Ko je ubio Slavoljuba Šćekića? Ko je šikanirao Srbe, Albance, Crnogorce, Muslimane…Ko, junaci?, pitao je sinoć nadležne državne organe Aleksa Bečić, predsjednik Demokratske Crne Gore, na promotivnom skupu te partije u sali Centra za kulturu u Beranama.

"Ako mi vi nećete reći, reći ćemo mi vama čim vas politički nokautiramo, jer se ne plašimo ni Branovog metka, ni Acovih miliona, ni monstruoznih službi, ni Duškovih crnih kutija", istakao je Bečić.

On dodao i da nema nikakve saradnje i sijedanja za isto sto sa premijerom Duškom Markovićem ili sa bilo kim iz DPSa.

"I onda me pitaju da li bi razgovorali sa Markovićem? Sa autorom brutalnih napada na nas, sa kukavicom koja se krije iza plaćenih kriminalaca, sa crnom kutijom CG koja krije istinu o mnogim životima? Nikada! Prije bih obraz bacio pod noge, nego sa njim sjeo za isti sto, jer se za obraz daje sve, a obraz ni za šta", istakao je Bečić.

Predsjednik Demokrata je rekao da je zajedno sa mladim Demokratama, obišao svako mjesto u beranskoj opštini, svaki kraj i svaku kuću.

"Obišao sam Policu, i Donje Luge, Donju Rženicu, Beranselo, Kaludru, Tmušiće, Budimlju, Dapsiće, Lubnicu, Vinicku, Hareme, Pešca, i Dolac, i Rovca i svako selo - preko 1000 Beranaca i Beranki su postali novi članovi, podrška je preko 30%, ali ono najvažnije što su nam ljudi saopštili jeste - dosta su me svađali sa komšijom, dosta su me svađali sa bratom, dosta su me pljačkali, dosta su me lagali, hoću konačno da živim. Ne bojim se dva oka u glavi, spreman sam da vam pomognem, spreman sam za pobjedu, spreman sam i motivisan da ih nokautiramo i porazimo tako da im nikad više ne padne na pamet da me svađaju sa mojom braćom i mojim prijateljima zarad miliona koje trpaju u svoje džepove", naglasio je Bečić.

On je istakao da nema te sile, nema tog novca, nema tog bogatstva koje mu može biti milije od brata, od sestre, od prijatelja, ma koje vjere bili, ma koje nacije bili, bez obzira da li se krste ili klanjaju, mole li se Isusu ili Alahu - "braća smo i to nemojte nikad da zaboravite".

"Zapamtite, kradljivci svoga naroda i svoje države, nikada nas više nećete svađati, jer ćemo vas svakim danom pobjeđivati, gdje god stignemo! Razbijamo vas na svakom koraku, Razbija vas naša plemenita ideja, naše iskrene namjere, naše čiste ruke! Pucate kao kula od karata, koju nikada više niko neće sastaviti", poručio je Bečić.

Po njegovim riječima, nema tih bombi, miliona i prijetnji koji mogu zaustaviti talas promjena koji predvode Demokrate.

"Možete bombama prijetiti, možete nas pratiti, možete nam podmetati, možete lagati i klevetati, ali zapamtite da nas ne možete pobijediti! Probudili ste u nama onaj inat i prkos koji je spreman pred metkom da stane, ali ne i da odustane! Zato dalje ruke od pravoslavaca, dalje ruke od muslimana, dalje ruke od katolika, dalje ruke od ateista, dalje ruke od Beranaca, dalje ruke od Mojkovčana, dalje ruke od Petnjičana, dalje ruke od Cetinjana, dalje ruke od Tužana, dalje ruke od poštenog naroda", kazao je Bečić

Pored predsjednika Demokrata na skupu su govorili i predsjednik OO Demokrata Berane Novica Obradović, predsjednik Mladih demokrata Berane Martin Kljajić, potpredsjednici Odbora Vladimir Đaković i Goran Folić, predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić i nosilac liste Demokrata na izborima u Petnjici Albin Ćeman.

Bonus video: