Deletić: Zar je toliko bilo teško zakrpiti rupe na putevima u Beranama?

"Gospodine Dragoslave Šćekiću, dok ste sebi, iza leđa građana, asfaltirali magistralu za izdajničku manjinsku vladu, građanima Berana ostavljate makadamske puteve. Dok se vi slikate po jahtama, građani Berana su dočekali 2022. godinu bez semafora. I to na saobraćajnici koja je od regionalnog značaja", istakla je kandidatkinja za odbornicu Prave Crne Gore

2402 pregleda 232 reakcija 2 komentar(a)
Foto: Prava Crna Gora
Foto: Prava Crna Gora

Kandidatkinja za odbornicu Prave Crne Gore Aleksandra Deletić upitala je one koji još uvijek zvanično vrše vlast u Beranama zar je bilo toliko teško zakrpiti rupe na putevima i osposobiti saobraćajnu signalizaciju?

Ona je sa mladima te partije u okviru liste "Marko Milačić – Prava Crna Gora – DRŽIMO RIJEČ – Dr Milovan Živković" održala performans kod semafora u Beranama koji već godinama nije u funkciji, kako bi, kako su istakli, skrenuli pažnju na infrastrukturne probleme u Beranama i nebrigu lokalnih vlasti po tom pitanju.

“Mladi Prave Crne Gore su danas na jednom od mjesta koja svjedoče o tome koliki je bio nerad, nebriga i nesposobnost lokalnih vlasti da gradu obezbijede najosnovnije infrastrukturne potrebe. Posebno one koje se tiču bezbjednosti u saobraćaju. Uskoro će biti završen auto put Bar-Boljare, što predstavlja ogroman potencijal za naš grad", saopštila je Deletić.

Taj trenutak će, prema njenim riječima, Berane dočekati sa propalim asfaltom i makadamskim putevima.

"Gospodine Dragoslave Šćekiću, dok ste sebi, iza leđa građana, asfaltirali magistralu za izdajničku manjinsku vladu, građanima Berana ostavljate makadamske puteve. Dok se vi slikate po jahtama, građani Berana su dočekali 2022. godinu bez semafora. I to na saobraćajnici koja je od regionalnog značaja", istakla je ona.

"Gospodine Jokoviću, bolje bi bilo da ste vrijeme koje ste utrošili u sastajanja i pregovore sa čelnicima i poslanicima DPS-a, na primjer, potrošili na rešavanje krucijalnih problema grada kojim vaša stranka upravlja gotovo deceniju. Dok ste vi, Jokoviću i Šćekiću, dali zeleno svijetlo za povratak DPS-a, građanima Berana ste upalili crveno za bolji život, razvoj opštine i prosperitet", dodaje se u saopštenju.

Kandidatkinja za odbornicu je istakla i da su svjesni da se državna bivša vlast "maćehinski odnosila prema svakoj lokalnoj vlasti koja nije bila iz njenih redova", ali da su potpuno ubijeđeni "da ste se vi domaćinski odnosili prema svojim građanima i njihovoj bezbjednosti, da bi, recimo, ovaj semafor, odavno bio u funkciji".

"Prava Crna Gora je pokrenula zvaničnu inicijativu da Berane dobiju svijetleću saobraćajnu signlizaciju, čime će ova dionica puta postati bezbjednija za sve učesnike u saobraćaju. Mi želimo dobro ovom gradu. Mi držimo riječ", navodi se u njenom saopštenju.

Bonus video: