Bogavac: Politički nebitni likovi skreću pažnju na sebe uvredama, diploma se stiče godinama

"Ja ću moći svakog pa i vas, vi mene nećete, budite sigurni. Nećemo nasjesti na vaše trikove da podvalama skrenete pažnju na sebe i više nećemo odgovarati na vaše izlive mržnje i bijesa jer ste nebitni", kazao je gradonačelnik Berana

3699 pregleda 18 komentar(a)
Foto: Opština Berane
Foto: Opština Berane

Nosilac liste "Berane zna najbolje" ispred Socijalističke narodne partije (SNP) Tihomir Bogavac kazao je da politički nebitni likovi ne mogu da se pomire sa političkom propasti u Beranama pa uvredama skreću pažnju na sebe.

Bogavac je reagovao na navode Opštinskog odbora Prava Crna Gora Berane da "kada bi se stavio na moralnu vagu, Bogavac bi vrijedio koliko njegova kupljena fakultetska diploma".

"Diploma se stiče godinama i to će vam biti vrlo brzo prezentovano na sudu ali se ljudskost "gospodo", stiče rođenjem. Ovaj grad Tihomiru Bogavcu nije rezervni već rođeni i nikada se ne bih usudio da vrijeđam nekog u drugom gradu jer ni ime a ni prezime Tihomira Bogavca nikada nije uprljano i to neću dozvoliti nikom po cijenu života", saopštio je Bogavac.

Gradonačelnik Berana dodaje i da će proći izbori ali da će ljudi ostati, "pogledaćemo se i poslije njih u oči".

"Ja ću moći svakog pa i vas, vi mene nećete, budite sigurni. Nećemo nasjesti na vaše trikove da podvalama skrenete pažnju na sebe i više nećemo odgovarati na vaše izlive mržnje i bijesa jer ste nebitni", kazao je Bogavac.

Bonus video: