Barjaktari: Dabovićeva vlast kvalitetna koliko i predizborni asfalt

"Kada za koji dan preuzmemo vlast, mi iz koalicije Za novi početak ćemo u fokus lokalne vlasti staviti razvoj infrastrukture, baveći se time temeljno, fokusirajući se na kvalitet, a ne kvantitet, ne mažući oči građanima..."

4202 pregleda 4 komentar(a)
Omer Barjaktari, Foto: GP URA
Omer Barjaktari, Foto: GP URA

Kvalitet odlazeće DPS vlasti u Ulcinju bio je poput njihovog predizbornog asfalta, kazao je nosilac liste Za novi početak, Omer Barjaktari.

On je reagovao na navode Opštinskog odbora DPS Ulcinj koji su ranije danas naveli da su snimci na kojima se vidi kako kandidat sa liste URA na izborima u Ulcinju, Vladimir Perazić kida asfalt sa ulcinjskih ulica, zaprepastili građane njihove opštine, a njegovo ponašanje okarakterisali kao vandalsko.

"Kada rukom možete ukloniti predizborni asfalt, onda to nije vandalski čin, nego jednostavan prikaz predizborne korupcije sa asfaltom najlošijeg kvaliteta kojim pokušavate pridobiti koji više politički poen. Ipak, srećom po grad, Ulcinjani na predizbornu kampanju ove vrste i zamjene teza odlazećeg predsjednika Opštine Aleksandra Dabovića gledaju sa podsmjehom, svjesni da su ovo posljednji dani njegove i DPS vlasti", naveo je Barjaktari.

Dodaje da je "kvalitet odlazeće DPS vlasti bio poput njihovog predizbornog asfalta, a da je jedan od uglednijih privrednika u gradu, Vladimir Perezić, na najplastičniji način raskrinkao Dabovićev pokušaj kupovine glasača asfaltiranjem lokalnih puteva materijalom najlošijeg kvaliteta".

"Kada za koji dan preuzmemo vlast, mi iz koalicije Za novi početak ćemo u fokus lokalne vlasti staviti razvoj infrastrukture, baveći se time temeljno, fokusirajući se na kvalitet, a ne kvantitet, ne mažući oči građanima, već jasno radeći da Ulcinj više ne bude najgori infrastrukturno razvijeni grad na crnogorskom primorju“, kazao je Barjaktari.

On se zahvalio Daboviću i DPS-u što su objavili i ispromovisali snimak kandidata za odbornika koalicije Za novi početak, navodeći da se Ulcinjani smiju njegovom pokušaju zamjene teza u vezi video snimka koji na najplastičniji način oslikava odnos Dabovića i DPS-a prema gradu, Ulcinjanima i lokalnoj infrastrukturi.

"Predizborni DPS asfalt najlošijeg kvaliteta ne može zavarati građane da najgorom ocjenom ne ocijene njihov prethodni (ne)rad i drugima daju šansu za novi početak Ulcinja", zaključio je Barjaktari.

Bonus video: