Bošković: "Da za Berane i Crnu Goru" ubjedljivi pobjednik izbora u Beranama

Građanska i evropska Crna Gora je prisutna u Beranama i to je još jedan pokazatelj da su građani Berana pokazali da oni koji su vršili vlast ne zaslužuju više da je vrše"

30783 pregleda 105 reakcija 103 komentar(a)
Foto: Miljana Kljajić
Foto: Miljana Kljajić

Funkcioner Demokratske partije socijalista (DPS) Predrag Boškovic saopštio je da je lista "Da za Berane i Crnu Goru" ubedljivi pobjednik izbora u Beranama.

"Na osnovu 90 odsto obrađenih glasova imamo preko 26 odsto glasova", rekao je Bošković.

On je kazao i da su u Beranama aktivisti DPS-a privođeni "jer su aktivisti" i da se nikada nije dešavalo da policija upadne u štab DPS-a.

"U ogromnoj mjeri je zloupotrijebljen aparat, a aktivisti DPS-a su bili onemogućeni da rade svoj posao. Građanska i evropska Crna Gora je prisutna u Beranama i to je još jedan pokazatelj da su građani Berana pokazali da oni koji su vršili vlast ne zaslužuju više da je vrše", rekao je Bošković.

Naveo je i da nijedna pojedinačna lista neće moći na kraju sama da sastavi vlast.

Dodao je i da je ta koalicija u Beranama otvorena za saradnju sa svima koji dijele antifašističke vrijednosti.

"U odnosu na izbore 2020. godine DPS ima 1.000 glasova manje nego tad, a pad koalicije "Za budućnost Berana je nekoliko hiljada". Postoji ogromna razlika između lokalnih i parlamentarnih izbora, bila je manja izlaznost nego na prošlim izborima. Zadovoljni smo rezultatima. Državni resursi su u Beranama bili zloupotrebljeni u poslednjih godinu dana, sve je bilo okrenuto protiv DPS-a. Pad izlaznost pokazuje nepovjerenje u gradsku lokalnu vlast . Svakome u Beranama je jasno koliko je grad unazađen u odnosu na to kad ga je DPS vodio. U Berane se nikad manje nije ulagalo", rekao je Bošković.

Nosilac liste Lidija Kljajić rezultat u Beranama je ocijenila kao dobar i kao pobjedu građanske politike u Beranama.

Bonus video: