Šaranović: Demokrate najprijatnije iznenađenje u Ulcinju

Poslanik Demokrata je rekao da je svaki glas dat toj stranci "jedini garant da taj glas neće poći DPS-u". "Tako će biti i u Ulcinju. Nije pitanje sa kime će Demokrate, već ko će sa Demokratama", kazao je on

15892 pregleda 17 komentar(a)
Šaranović, Foto: Boris Pejović
Šaranović, Foto: Boris Pejović

Poslanik Demokrata Danilo Šaranović kazao je da su ispunili "još jedno u nizu obećanja", da će ta partija biti najprijaznije iznenađenje lokalnih izbora u Ulcinju.

Šaranović je u štabu Demokrata večeras rekao da je, na 95 odsto obrađenih glasačkih listića, sigurno da će ta stranka u Ulcinju postati dio lokalnog parlamenta.

"Imamo dva sigurna mandata i prema nekim informacijama borimo se za treći. To je gotovo trostruki rast", istakao je.

Ti rezultati govore, kako je kazao, da "ona sloboda koju je neko pokušao da ukrade građanima zaista prisutna u svakom kutku" Crne Gore.

Šaranović je "svaki pedalj Crne Gore" za Demokrate podjednako važan i da ta stranka bilježi rast "u svim krajevima Crne Gore".

On je rekao da je svaki glas dat Demokratskoj Crnoj Gori "jedini garant da taj glas neće poći DPS-u". "Tako će biti i u Ulcinju. Nije pitanje sa kime će Demokrate, već ko će sa Demokratama. Naš opštinski odbor, koji ima punu autonomiju, će napraviti konsultacije sa ostalim subjektima. Neophodno je sačekati konačne rezultate i vidjećemo kakva će biti konstelacija političkih odnosa", rekao je Šaranović.

Bonus video: