Ibrahimović: Ramazan je prilika da pokažemo solidarnost, simbolika u odricanju, praštanju...

"Samo zajednički, u duhu ljubavi, dobročinstva i čovjekoljublja, sa komšijama i prijateljima svih vjera i opredjeljenja, možemo graditi bolju budućnost naše djece, u našoj Crnoj Gori"

3198 pregleda 41 reakcija 6 komentar(a)
Ibrahimović, Foto: Boris Pejović
Ibrahimović, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Bošnjačke stranke (BS) i potpredsjednik Skupštine Crne Gore Ervin Ibrahimović uputio je čestitku povodom početka mjeseca Ramazana reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu Fejziću i svim pripadnicima islamske vjere.

Kako se navodi u saopštenju BS, Ibrahimović je kazao da je simbolika Ramazana u "odricanju, praštanju, solidarnosti", poželio da u narednim danima "preovladavaju poruke mira, dijaloga, ljubavi, za dobro svih nas i cijelog društva."

"Ramazan je prilika da pokažemo solidarnost među ljudima. Samo zajednički, u duhu ljubavi, dobročinstva i čovjekoljublja, sa komšijama i prijateljima svih vjera i opredjeljenja, možemo graditi bolju budućnost naše djece, u našoj Crnoj Gori. U ime Bošnjačke stranke i u svoje ime, svim pripadnicima islamske vjere, u Crnoj Gori i dijaspori, čestitam početak mubarek mjeseca Ramazana, uz želju da ga u zdravlju i rahatluku provedete. Ramazan šerif mubarek olsun”, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: