Knežević: Zbog dojava o bombama potrebna hitna sjednica Odbora, rasulo u bezbjednosnom sektoru

"Opšte rasulo i ćutanje u bezbjednosnom sektoru, obavezuju me da hitno zakažem sjednicu Odbora za bezbjednost, a povodom dojava o postavljenim bombama crnogorskim gradovima"

29542 pregleda 26 reakcija 23 komentar(a)
Knežević, Foto: Boris Pejović
Knežević, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević saopštio je da zbog dojava o bombama u crnogorskim gradovima hitno treba zakazati sjednicu tog skupštinskog tijela.

"Opšte rasulo i ćutanje u bezbjednosnom sektoru, obavezuju me da hitno zakažem sjednicu Odbora za bezbjednost, a povodom dojava o postavljenim bombama crnogorskim gradovima. Кo god stoji iza ovog mora biti uhapšen i procesuiran, napisao je Knežević na Tviteru.

Knežević je jedan od lidera Demokratskog fronta i predsjednik Demokratske narodne partije.

Sa e-mail adrese registrovane na outlookpro.me danas je stigao prijeteći e-mail iste sadržine na adrese Vlade, MUP-a i Glavnog grada, a iza kog navodno stoji ruska organizacija "Muška država" kojom rukovodi ekstremista Vladislav Pozdnjakov, a u kojem se prijeti "dizanjem škola u vazduh".

Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Zoran Miljanić kazao je "Vijestima" da smatra da je cilj ovih prijetnji uzbunjivanje javnosti i širenje panike.

Bonus video: