SD: Krivokapić uslikan sa drugim čovjekom BIA-e, šta radi na sastanku sa njim?

Postavljaju pitanje šta prvi čovjek jedne nezavisne, suverene zemlje, "za koju je javno priznao da bi volio da nije ni postojala", radi na tajnom sastanku sa nekim od, kako tvrde iz SD, prvih obavještajaca druge zemlje

13453 pregleda 28 reakcija 28 komentar(a)
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Socijaldemokrate (SD) su saopštile da je premijer Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić uslikan "navodno, na nepoznatoj lokaciji sa drugim čovjekom BIA-e, iako u javnosti sam sebe proglašava nezavisnim od uticaja sa strane" i pitale šta prvi čovjek države radi na tajnom sastanku sa njim.

"Po najnovijim fotografijama, ali i snishodljivim pokušajima tokom godine ipo mandata da u Crnoj Gori promoviše interese susjedne Srbije, očigledno je da je Krivokapić ništa više do "odbjegli sin", koji, ako je fotografija vjerodostojna, pokušava da se vrati u skute iz kojih je na kratko pobjegao", kazali su iz SD.

Na fotografiji sa Krivokapićem nalazi se Marko Parezanović.

Fotografija koju je dostavio SD
Fotografija koju je dostavio SDfoto: SD

Navode da je "pobjegao sa "spornim društvom" sa kojim je, mimo volje zvaničnika Srbije, potpisao sporazum o saradnji i evropskom putu njegove vlade, kojeg se niko više i ne sjeća, jer je bio mrtvo slovo na papiru. Baš kao što je i smjena Leposavića, bila ništa drugo do pokušaj da se makar malo umire zapadni partneri, uz istovremenu nadu da će mu njegova matica dozvoliti povratak u okrilje kad sve prođe, a on objasni svoje namjere".

Postavljaju pitanje šta prvi čovjek jedne nezavisne, suverene zemlje, "za koju je javno priznao da bi volio da nije ni postojala", radi na tajnom sastanku sa nekim od, kako tvrde iz SD, prvih obavještajaca druge zemlje.

"Mi imamo par ideja, ali je bolje da on saopšti. Makar je po istinoljubovosti poznat", poručili su iz SD.

Bonus video: