DPS Ulcinj: Abazović će i IQOS proglasiti visokotehnološkom špijunskom spravom

"Savjetujemo vam gospodine Abazoviću da se ne vadite, jer ste kupovinom glasova ušli u živo blato i svakim smiješnim pokušajem opravdavanja tonete samo dublje"

14472 pregleda 11 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Odavno nešto nije razveselilo ulcinjsku i crnogorsku javnost kao snimak koji je danas objavila URA uz obrazloženje da razmjena hemijskih olovaka - ili nekih njima sličnih predmeta, predstavlja zapravo kupovinu glasova, saopštila je Demokratska partija socijalista Ulcinj.

"Upravo ovo govori o stanju potpune pogubljenosti i dezorjentisanosti u kojem se nalaze Dritan Abazović i URA nakon što su izašli snimci koji su potvrdili naše tvrdnje da su oni i koalicija 'Za novi početak' vršioci krivičnih djela protiv izbornih prava u Ulcinju", dodaje se u saopštenju.

Kako se navodi u saopštenju DPS Ulcinj želi da podsjeti Abazovića na izreku "da nije majka klela sina što se kockao, nego što je pokušavao da se vadi".

"Savjetujemo i vama gospodine Abazoviću da se ne vadite, jer ste kupovinom glasova ušli u živo blato i svakim smiješnim pokušajem opravdavanja tonete samo dublje. Kako ste krenuli, na kraju ćete saopštiti da je IQOS visokotehnološka sprava koja zapravo služi kupovini glasova", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: